28 / 03 / 2024

My Newwork Ataşehir'de faizsiz seçeneklerle! Metrekaresi 4.430 dolara!

My Newwork Ataşehir'de faizsiz seçeneklerle! Metrekaresi 4.430 dolara!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 430 dolardan başladığı My Newwork Ataşehir 'in ödemelerinde faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği sunuluyor. Teslimlerin 2016 Aralık olarak yapılması planlanıyor.



My Newwork projesi,  Ağaoğlu İnşaat  tarafından tek blok halinde yükseliyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu alanda Ataşehir'de inşa edilen proje ofislerden meydana geliyor. 


14 bin metrekarelik arsa alanından oluşan  My Newwork  Ataşehir projesinde mağazalar, tiyatro, eğlence üniteleri, ofisler ve restoranlar yer alıyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanan My Newwork Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlıyor. 


My Newwork Ataşehir projesinde yer alan ofis seçeneklerinin alanları 107 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor. 


My Newwork Ataşehir projesinin ödemelerinde yüzde 50'lik kısım peşinat olarak ödeniyor ve geri kalan ise 30 ay faiz uygulanmadan vadelendiriliyor. 


My Newwork Ataşehir iletişim

Telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/


projeye sor



Geri Dön