20 / 04 / 2024

My Newwork Ataşehir'de özel ödeme seçenekleriyle! Metrekaresi 4.430 dolara!

My Newwork Ataşehir'de özel ödeme seçenekleriyle! Metrekaresi 4.430 dolara!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Birbirinden cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu My Newwork Ataşehir projesi, ofislerden meydana geliyor. Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteriyor.



My Newwork projesi;  Ağaoğlu İnşaat  tarafından İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede toplam arsa alanı 14 bin metrekare olarak belirlendi. 


My Newwork Ataşehir'de sanat galerileri, tiyatro, ofisler, eğlence üniteleri, mağazalar ve restoranlar yer alıyor. Proje; tek blok halinde yükseliyor. 


Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olan  My Newwork  Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4.430 dolardan başlangıç gösteriyor. 


My Newwork Ataşehir projesinde yer alan ofislerin alanları 107 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor. My Newwork Ataşehir teslimleri 2016 Aralık olarak belirlendi. 


My Newwork Ataşehir ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksitlendirilendirme öncesinde ise yüzde 50 peşinat ödeniyor. 


My Newwork Ataşehir projesi inşaat alanı 30 bin metrekare AVM 30 bin metrekare ofis yani 60 bin metrekare kapalı alandan meydana geliyor. 


My Newwork Ataşehir iletişim

Telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/



projeye sor



Geri Dön