25 / 04 / 2024

My Via Bahçe'nin 2. etap teslimleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek!

My Via Bahçe'nin 2. etap teslimleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek!

My Via Bahçe projesinin ilk etabın anahtarları Şubat ayında sahiplerine teslim edildi. Akçınar, My Via Bahçe'nin ikinci etabının anahtarlarının sahiplerine bu ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.



Ontan İnşaat'ın adımları sağlam 

İZMİR'İN önemli inşaat firmaları arasında yerini alan Ontan İnşaat, kurulduğu 2006 yılından bu yana birçok önemli projeye imza attı.  2 ortak olarak İnşaat Yüksek Mühendisi Onur Öktem ve İnşaat Mühendisi Taner Akçınar tarafından kurulan Oktan İnşaat'ın kuruluşu sırasında kısa vadede İzmir'de sektörün ilk 5 firmasının arasına yer almayı hedefledi. Kurulduğu günden bu yana geçen 8 yıllık sürede her yıl yüzde 100'lük bir büyüme yaşadıklarını belirten şirketin kurucu ortağı Öktem, "Yenilikçi, fonksiyonel güvenilir mühendislik yapıları üretiyoruz. İzmir'de ilk 5 şirket firmanın arasına girme hedefimizi yaptık. Şuan ki hedefimiz inşaat sektöründe Türkiye'nin en etkin firmaları arasına girmek. Nihai hedefimiz ise 34 Türk firmasının bulunduğu ENR-225 listesine girebilmek" dedi. 

Birbirinden önemli projeleri gerçekleştiren Ontan İnşaat'ın en önemli projeleri arasında yer alan My Via Bahçe projesinin ilk etabın anahtarları Şubat ayında sahiplerine teslim edildi. Akçınar, My Via Bahçe'nin ikinci etabının anahtarlarının sahiplerine bu ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.


Sabah Egeli


Geri Dön