29 / 03 / 2024

My Via Yıldız İzmir'de 230 bin TL'ye daire!

My Via Yıldız İzmir'de 230 bin TL'ye daire!

SON yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırını yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVia'nın, Buca'daki büyük ilgi gören 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın 80 daireden oluşan birinci etabı tamamlandı...



SON yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırını yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVianın. Buca'daki büyük ilgi gören 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVıa Yıldız'ın 80 daireden oluşan birinci etabı tamamlandı. 84 dairelik 2'nci etap ise yıl sonunda teslim edilecek. 


Buca'daki projelerine hız kesmeden devam edeceklerim söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı. projenin yeni etapları ile satışa çıkılacağını belirtti. 2014 yılı içinde MyVia Bahçe. MyVia 414, Modda Mavişehir ve MyVia Yıldız bitirerek, 4 inşaat projesini tamamladıklarına dikkat çeken Kalı. "Şu ana kadar 3 binin üzerinde konut yaptık. Sadece 2014'teki toplam konut üretimimiz ise 982 adet. Gözde Grubu olarak 2015'te, 2014'e oranla 1.6 kat büyümeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


Bu atada 2014'te Adıyaman ve Kuşadası'nda birer. Malatya'da ise 2 hastane açan Gözde Grubu, bu yıl İzmir'de mevcut hastanesinin kapasitesini 2.5 kat artırırken: Aydın. Kuşadası ve İzmir'de yeni hastaneleri de faaliyete geçirmeyi planlıyor. 


YENİ PROJELERE DEVAM

Bu yıl Bayrakiı'da. bünyesinde rezidans, ofis. hastane ve alışveriş merkezlerini barındıracak 4 adet projeye başlayacaklarını belirten Kenan Kalı. yeni çalışmalarıyla ilgili şu bilgiyi verdi; "Gaziemir'de su tını ormana dayayan ve doğayla iç içe bir proje hazırlık aşamasında. MyVia Country adını verdiğimiz yeni projemiz insanların huzur bulacakları bir yer olacak, içinde hiçbir sentetik ürüne yer vermeyeceğimiz ve doğal taşlarla, ahşaptan oluşacak projede, 2 katlı teraslı evler yer alıyor. 1 + l'den 5+ l'e kadar farklı konutların yer alacağı MyVia Country. 42 bin metrekare üzerine kurulacak ve içinde uluslararası bir otel zincirine ait butik bir otel de yer alacak" dedi..


Buca'daki MyVia Yıldız da 92 metrekareden 220 metrekareye kadar farklı işteki konutların lansmana özel fiyatlarla satışa sunulduğunu ifade eden Kenan Kah, "6 bin metrekare üzerine kurulan projemiz, çocuk oyun alanlarından acık ve kapalı otoparklara, havuzdan saunaya, hamam ve kar duşundan, buhar odası ve fitness merkezine kadar birçok sosyal alam bünyesinde barındırıyor. MyVıa Yıldız konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin TL fiyat aralığında satışa sunuluyor" dedi. 


Gözde Grubu bünyesinde yayın yapan Türkiyem TV'yi de İzmir'e getirerek kente yeni bir TV kanalı kazandıracaklarını ifade eden Kenan Kalı, 2016 yılında ise "Ege Masal" markasıyla hizmet verecek olan ve doktor - zeytinyağı -ege otları temalı sağlıklı besinlerin bulunduğu restoran zincirlerini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. 


Hürriyet Ege


Geri Dön