25 / 04 / 2024

MYC Partners Bodrum'da otel ve konut yapacak!

MYC Partners Bodrum'da otel ve konut yapacak!

MYC Partners, Bodrum’daki 60 milyon dolarlık otel ve konut projesine başladı. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, projenin satışa çıktığını belirterek, “Kendime 72 komşu arıyorum” dedi.



MYC Partners, Bodrum’da 81 bin metrekarelik kendi arsasında Mila’s Daphne Penninsula adını verdiği konut ve otel projesine başlıyor. Deniz manzaralı 72 daire ve 122 yataklı otel projesi için toplam 60 milyon dolar yatırım yapılacak. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, 650 metrelik sahil şeridine sahip projenin inşaat çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Projeyi tüm birimleriyle Mayıs 2017’de tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 

 

18 bloktan oluşuyor 

Projenin 41 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı. 18 konut bloğunda hepsi kesintisiz deniz manzarasına sahip toplam 72 daire yer alıyor. Proje kapsamında konut blokları tasarlanırken, içerisindeki 4 dairenin de kişiye özel mekanlar olmaları hedeflendi. Her biri bağımsız birer konut bloğu olan yapılar, kullanıcıları için müstakil villa konforu sağlıyor. Projede ilk alanın kazanması için önerilen fiyattan daha düşük bedelle satışa çıktıklarını söyleyen Murat Akdoğan, daire fiyatlarının 545 bin dolardan başladığını, proje tamamlandığında ortaya çıkacak fiyat artışının yaklaşık yüzde 38 olacağını belirtti.

 

Yarımadanın uç noktasına en kayalık bölgesinde konumlanan Villa Stone’un kendisine ait olacağını ifade eden Akdoğan, “Bu villa, arazi üzerindeki 3 metre yüksekliğinde ve yaklaşık 100 metrekare taban alanındaki bir kayanın yanından başlayarak, etrafında dolaşıp üstünde biten farklı bir tasarıma sahip. Projemiz satışa çıkarken, ben aslında kendime 72 komşu arıyorum” dedi.

 

Detoks oteli olacak

 Projede yer alan 122 yatak kapasiteli otel ise sağlıklı yaşam ve detoks konsepti ile tasarlanacak. Otelin önünde planlanan helikopter pisti sayesinde hava yolu ile ulaşım imkanı sunulurken, yarımadanın en uç noktasına kurulacak olan tekne bağlama alanı ile denizden ulaşım imkanı olacak. Projede daire sahibi olanlar otel hizmetlerinden de faydalanacak. 

 

Yatırıma devam edecek 

ATAŞEHİR’DE iş merkezi ve Kızıltoprak’ta hastane inşaatına devam ettiklerini belirten Murat Akdoğan, Bodrum’da yatırıma devam edeceklerini söyledi. Bodrum Kıyıkışlacık bölgesinde 65 dönüm arsa satın aldıklarını açıklayan Murat Akdoğan, “Bölgede İrlandalı yatırımcıların arsası var. Onları da satın almak istiyoruz. Hedefimiz o bölgede 170-180 dönüm arsaya sahip olmak ve proje geliştirmek” diye konuştu.

  

Avrupa’dan ödül aldı

MİLA’S Daphne Peninsula, henüz lansmanı yapılmadan uluslararası düzeyde bir ödül kazandı. Proje, Avrupa Birliği’nin desteği ile dünya çapında her yıl düzenlenen ve AB’nin en prestijli tasarım ödüllerinden kabul edilen ‘A’Design Awards’da ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu. Proje; Vitality Luxury Hotel ve Mila’s Daphne Residence’ı kapsayan, Mila’s Daphne Peninsula Karma Kullanımlı Projesi olarak aday olduğu kategoride 6 bin proje içerisinden gümüş ödüle layık görüldü. 



Vatan 


Geri Dön