19 / 04 / 2024

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.



İstanbul’da yapımını tamamladığı birçok hastane projesinden sonra turizm yatırımlarına hız veren MYC PARTNERS, Bodrum’da inşası devam eden 81.000 m² alanda konumlandırdığı lüx konut& otel projesinin işletmesi için tanınmış otel zincirlerinden biri olan LUX*RESORTS&HOTELS markasını da Türkiye’ye getirmiş oldu. Bu büyük işbirliği ile beraber projenin hedeflenen değeri ise 105.000.000 dolara yükseldi. 


Bodrum Havaalanı'na sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan VitalityLuxuryHotel'deLUX* ayrıcalığı ile standartlar yeniden tanımlanıyor. Tümü deluxe standartlarda tasarlanmış 60 oda, balkonundaki eşsiz manzarasıyla sonsuz bir dinginlik sunuyor. 490m2 ‘lik SPA merkezi ve eşsiz sahil şeridi ile taçlandırılmış bir tatil deneyimi LUX* markası adı altında sizleri bekliyor. 122 yatak kapasiteli otel içerisinde a la carterestaurantı, barları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, deck, çimen ve kumsal güneşlenme alanları ile eşsiz bir yarımadada tüm ayrıcalıklar sizlerin hizmetinize sunuluyor. Tekne bağlama alanı ve özel helikopter pisti ile kara, deniz ve hava ulaşım alternatiflerinin tamamının kullanımına olanak sağlanıyor.


Diğer taraftan; MYC PARTNERS’ ın Vitaly Luxury Hotels ile birlikte konumlandırdığı Mila’ s Daphne Residence konutlarının bir kısmının lüks segmentte hizmet veren LUX* markası tarafından işletilmesi ile de yüksek gelir grubunda yer alan turistlerin Bodrum’a yönelmesi sağlanmış olacak.MYC PARTNERS ve LUX* RESORTS&HOTELS  işbirliği bölgedeki turizm gelirlerini arttırmaya yönelik yatırımların hak ettiği seviyeye çıkması yönünde öncü nitelik taşımaktadır.


Projeden residence satın alan yatırımcılar ise satın aldıkları evleri tekrar LUX* ’a kiralama yoluyla yüksek aylık kira gelirleri elde edecek ve aynı zamanda zaman içerisinde markanın desteğiyle evlerin piyasa değerleri de USD bazında artacaktır. Dolayısıyla bu satın alma, sıradan bir yazlık sahibi olmanın ötesine geçip bir yatırım aracı olarak değerlenecektir.


LUX* RESORTS&HOTELSMorityus, Maldivler, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri ve Reunion Adaları’ndan sonra Mayıs 2017 tarihinde Bodrum’da MYC PARTNERS işbirliği ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak.


Geri Dön