20 / 04 / 2024

Myhome Halı'dan özel el dokuma halılarda indirim fırsatı!

Myhome Halı'dan özel el dokuma halılarda indirim fırsatı!

Bahar temizliği ile birlikte evinizin dekorasyonunda ufak değişiklikler yapmak ya da evinizi baştan aşağı yenilemek istiyorsanız, Myhome Halı’nın avantajlı bahar kampanyasını kaçırmayın...



Baharın gelmesi ile birlikte evlerimizde de bir hareketlilik başladı… Bahar temizliği ile birlikte evinizin dekorasyonunda ufak değişiklikler yapmak ya da evinizi baştan aşağı yenilemek istiyorsanız, Myhome Halı’nın avantajlı bahar kampanyasını kaçırmayın. 


Sektördeki 50 yıllık tecrübesiyle trendleri belirleyen My Home Halı, birbirinden özel el dokuma halılarda, Nisan ayına özel %50 indirim fırsatı sunuyor… Baharın gelmesi ile birlikte, doğadaki canlılık evlerimizde, kullandığımız halılar ile kendini hissettirecek…


Tekstilden ayakkabıya, dekorasyondan aksesuarlara kadar her ürünün bir modası olduğu gibi halıda da her yıl farklı trendler dikkat çekiyor.


My Home Halı’nın tasarımcıları bu yıl, adını Türkmenistan’daki kaftanlardan alan İkat tarzı desenlerle, belirgin şekilleri olmayan eskitme desenlerin ön planda olacağını belirtiyor. My Home Halı’nın 2013 Bahar Koleksiyonu’nda, halılardaki ana renkler bej, gri ve toprak tonları… Bu klasik ana renklere ise limon sarısı, gece mavisi ve turkuaz gibi oldukça iddialı renkler eşlik ediyor.

 

Özgün, kendine ait kimliği olan bir ev dekorasyonu için seçim yapmak bazen aylar sürebiliyor. Evin her odasına ayrı bir kimlik kazandıran halılar da bu seçimde büyük bir yer kaplıyor. Koltuk kumaşlarındaki ipek görünümlü parlak dokuların bu yıl ön plana çıkmasıyla birlikte Myhome Halı’nın Bahar Koleksiyonu’nda yer alan halılar da bu görünüme uyum sağlayacak nitelikte.   


Her biri tam bir yıl süren el emeğiyle ortaya çıkan My Home’un iddialı Bahar Koleksiyonu %50 indirim avantajı ile Modoko, Florya ve Masko mağazalarında şimdiden yerini aldı.


www.myhome.com.tr


Geri Dön