16 / 04 / 2024

Myrlea projesinde 2015'te yaşam başlıyor!

Myrlea projesinde 2015'te yaşam başlıyor!

Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'ya inşaat firmaları büyük ilgi gösteriyor. Myrlea projesi yeni Mudanya konseptinin ilk adımlarını atanlardan biri.



Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'ya inşaat firmaları büyük ilgi gösteriyor. Özellikle Mudanya'nın tepesinden Körfez manzarasına hâkim ormanlık alanın içinde oksijen kaynağı olan Myrlea projesi yeni Mudanya konseptinin ilk adımlarını atanlardan biri. 


Mudanya'nın en güzel tepesinde yer alan Myrlea, 5 bin 600 metrekare alan üzerinde, 106 dairesi, yüzme havuzu, kendi bünyesindeki marketi, kafeteryası, kapalı otoparkı, amfi tiyatrosu, fitness salonu ve saunasıyla konumlanıyor. Depreme dayanıklı, yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan Myrlea'da, 2015 yılının mart ayında yaşam başlıyor. 



Myrlea projesini hayata geçiren Bülent Yıldmm, "1+1'den başlayıp 5+2'ye kadar birçok seçenek ile müşterilerimizi alternatifler ile karşılıyoruz. Bu proje sakinlerine huzurlu ve eksiksiz bir yaşam sunuyor. Yaşam kalitesinin yükseldiği Mudanya-Giizelyalı şeridine yakışır bir projeye imza attık. Kullandığımız malzemeler en ufak detaylara kadar en kaliteli ürünlerden seçildi. Myrlea'dan konut sahibi olmak isteyenlere uygun kredi imkânları da sağlıyoruz" dedi. 



Sabah Bursa




Telefon: 224 544 59 99

Web: http://www.myrlea.com



Geri Dön