27 / 04 / 2024

MyVia 414 İzmir'de daire teslimleri yeni yılda başlıyor!

MyVia 414 İzmir'de daire teslimleri yeni yılda başlıyor!

Firma: Gözde Grubu

Proje: Myvia 414

MyVia 414 projesinde teslimler Ocak 2015'te yapılacak. Yıl sonuna kadar krediler firmadan kampanyası yapılan projede yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca 60 ay vade yapılıyor.



İzmir’in geleceğini bugünden yaşama imkanı sunan MyVia 414, şehrin ilk “all-in one” konseptiyle Bornova’ya yeni bir soluk getiriyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yanı sıra, proje içerisinde bulunan 120 oda kapasiteli oteli, alışveriş merkezi, fitness&spa&güzellik salonları, teknoloji mağazaları, kafeleri, restoranları ve Show ve gösteri merkezi ile sosyal hayatı çevrenize taşırken aynı zamanda kapalı otoparkı ve 24 saat aktif güvenlik hizmetiyle huzurlu bir yaşamın da kapılarını açıyor. Sağlık hizmetlerinden temizlik hizmetlerine, vale hizmetinden günlük ütü servisine kadar tüm ayrıntıların düşünüldüğü MyVia 414 geleceğin yaşam standartlarını bugünden yaşamak isteyen sahiplerini bekliyor. Zamanı size hediye ediyor.

 

Myvia yeniliği, tasarımı, güveni, konforu ve kaliteyi bir arada sunan iç mekân tasarımları ile İzmir’e farklı bir yaşam tarzı getiriyor.

 

MyVia 414 İzmir de daire teslimleri yeni yılda başlıyor!

 

Myvia, yatırımcıları, çalışanları ve öğrencileri düşünerek İzmir’in en merkezi ve en büyük semtlerini seçiyor. Değişimin öncülüğünde özveri ve keyifle çalışmaya devam ediyor!

Myvia günlük yaşama değer katan farklı bir yaşam tarzı sunuyor.

Projelerinde; doğanın sesi ve rengiyle baş başa, modern mimarisi, sağlam yapı teknolojisi ve çağdaş kent insanının ihtiyaç duyduğu pek çok sosyal aktiviteyi bir arada sunan mekanlar yaratıyor.

 

Myvia 414 Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Şifa Üniversitesi, Bölge Metro İstasyonu ve  Bornova Forum AVM’ye 1 dakika mesafede yer alıyor. İzmir’in ilk “all in one concept” projesi olan Myvia 414’te Stüdyo daireler, 1+1, 2+1, 3+1 rezidans daireler, modern ofisler, mağazalar ve seçkin bir otel bir arada yer alıyor.

Proje dahilinde ortak kullanım alanları, sağlık hizmetleri, temizlik hizmetleri, kuru temizleme, çamaşırhane hizmetlerinden ütü servisine; teknik servis hizmetlerinden oda servisi, resepsiyon, araç yıkama ve vale hizmetlerine kadar her şey düşünülmüş…

 

Toplam inşaat alanı 5 bin metrekare olan proje 14 bin metrekare alan içerisinde yer alıyor. Toplam 265 konut ve ofisten oluşuyor. Ocak 2015’te teslim edilmesi planlanıyor. 

 

Myvia 414 nerede?

Forum AVM’ ye 1 dakika.

Ege Üniversitesi’ne 1 dakika

Metro durağına 1 dakika

Şifa Hastanesi’ne 1 dakika

Yaşar Üniversitesi’ne 1 dakika

Çevre yoluna 1 dakika mesafede.

 

Myvia 414 adres:

Sanayi Cad. 367 Sokak. Bornova-İzmir

 

Myvia 414 iletişim 

www.myvia.com.tr


projeye sor



Geri Dön