20 / 04 / 2024

MyVia 414 projesinde yıl sonuna kadar taksitler firmadan!

MyVia 414 projesinde yıl sonuna kadar taksitler firmadan!

Firma: Gözde Grubu

Proje: Myvia 414

İnşaat ve sağlık sektörünün lider yatırımcı firmalarından Gözde Grubu Ocak ayında teslim edeceği MyVia projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara 0.79 faiz oranı; 60 ay vade ile eşsiz fırsatlar sunuyor.



 Kredi ile ev sahibi olmak isteyenlerin yıl sonuna kadar kredi taksitlerini ödeyeceklerini belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı insan odaklı projelerinde amaçlarının İzmir’de ev sahibi olmak isteyen ve yatırım yapmak isteyenleri arttırmak olduğunu belirtti. 

 

İzmir’deki yatırımlarına hızla devam eden Gözde Grubu Buca’da yer alan MyVia Yıldız ve Bornova’nın merkezinde yer alan MyVia 414 projelerinde dilediğiniz daireye 0,79 faiz oranı, 60 ay vade ile sahip olma imkanı sunuyor. Gözde Grubu Bornova’ya yeni bir soluk getiren MyVia 414 ve Buca’da değişimin sembolü olan MyVia Yıldız projelerinde sunduğu benzersiz fırsatlarla kent hayatına bir fark getirmeyi hedefliyor. 

 

MyVia 414 projesinde yıl sonuna kadar taksitler firmadan!

 

Ocak ayında teslim edilmesi planlanan ve geleceğin mimarisi ile projelendirilen MyVia 414; 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yanı sıra, 120 oda kapasiteli oteli, alışveriş merkezi, fitness&spa&güzellik salonları, teknoloji mağazaları, kafeleri, restoranları, kapalı otoparkı ve 24 saat aktif güvenlik hizmetiyle huzurlu bir yaşamı sosyal, sportif ve kültürel bir hayat ile birleştiriyor. Sağlık hizmetlerinden temizlik hizmetlerine, vale hizmetinden günlük ütü servisine kadar tüm ayrıntıların düşünüldüğü MyVia 414 geleceğin yaşam standartlarını bugünden yaşamak isteyenlere her türlü konforu sağlıyor. Bornova merkezine, Ege ve Yaşar üniversitesine, çevre yoluna ve Ege Üniversitesi hastanesine yalnızca 1 dakika yakınlığı ile sakinlerine şehirden kopmadan özerk bir hayatı yaşatmayı hedefleyen MyVia 414 projesinde kredi ile ev sahibi olmak isteyenlerin yıl sonuna kadar kredi taksitleri de MyVia tarafından ödeniyor. 

 

Gözde Grubu’nun aynı zamanda Buca’da değişimin sembolü olarak hayata geçirdiği MyVia Yıldız projesi ise, 2+1 ve 3+1 lüks daireleriyle lüks konut kavramına yeni bir anlayış getiriyor.  Huzur ve konforun en ince detayına kadar düşünüldüğü MyVia Yıldız projesinde yüzme havuzu, hamam-buhar odası, spa, açık ve kapalı otopark da bulunuyor. Çocukların güven içerisinde kaliteli zaman geçirebileceği ve sosyalleşebileceği oyun alanın da yer aldığı MyVia Yıldız’ın bir diğer dikkat çekici özelliği ise Dokuz Eylül Üniversitesine, Tınaztepe hastanesine, çevre yoluna ve alışveriş merkezlerine yalnızca 3 dakika yakınlığı ile konumlandırılması. Bir otel konforu sunan proje aynı zamanda yoğun hayatı kolaylaştımak adına daire içi temizlik, oda servisi, ütü, çamaşır hizmetleri, havuz kafe ve Business Center özelliklerine de sahip. 0.79 faiz oranı; 60 ay vade ile daire sahibi olmak isteyenlere aynı zamanda yılbaşına kadar kredi taksitlerini ödeme avantajı da sağlanıyor. 

 

İnşaat ve Sağlık sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimi ile İzmir’e ses getirecek ve kentin ihtiyacını karşılayacak projeler ile İzmir’e yatırım yapmaya devam eden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı ‘İzmir Buca ve Bornova’da gerçekleştirdiğimiz MyVia projeleri ile kent yaşamı kimliğine farklı bir değer katmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar inşaatını ve satışını tamamladığımız insan odaklı projelerimiz ile  en ince konforu düşünülmüş yüksek kaliteli “yaşam alanları” sunduk. Devam eden ve gelecek projelerimizde de yenilikçi anlayışımız ile kente artı değer katıyoruz ve katmaya devam edeceğiz. Sürekli değişimleri takip ediyor ve yenilikçi projeler üretiyoruz. Bütün yatırımlarımızın odak noktası “insan”. Buradan yola çıkarak gerçekleştirdiğimiz kampanya ile daha fazla kişinin ev sahibi olmasını hedefledik. Ocak ayında teslim edeceğimiz dairelerimizi 0.79 faiz oranı, 60 ay vade ile satışa sunduk. Kredi ile ev sahibi olmak isteyenlerin ise kredi taksitlerini yılbaşına kadar ödemeyi planlıyoruz. Bu kampanya ile daha çok insanı ev sahibi yaparken aynı zamanda sektöre bir canlılık getireceğimize inanıyoruz’ 

 

Myvia 414  İzmir  iletişim:

Web Adresi: myvia414.com


projeye sor



Geri Dön