18 / 04 / 2024

MyVia Yıldız ve MyVia 414'te satışlar devam ediyor!

MyVia Yıldız ve MyVia 414'te satışlar devam ediyor!

İzmir'deki yatırımlarına devam eden Gözde Grubu, Buca 'da MyVia Yıldız ve Bornova merkezde yer alan MyVia 414 projeleriyle ev alma hayalleri olanların bu ideallerini gerçekleştiriyor.





İnşaat sektörünün yatırımcı firmalarından Gözde Grubu, ocak ayında teslim edeceği MyVia projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara 0.79 faiz oranı ile 60 ay vadeli fırsatlar sunuyor. 


GELECEĞİN MİMARİSİ BORNOVA'DA 

Kredi ile ev sahibi olmak isteyenlerin yıl sonuna kadar kredi taksitlerini ödeyeceklerini belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah, insan odaklı projelerinde amaçlarının İzmir'de ev sahibi olmak isteyen ve yatırım yapmak isteyenleri arttırmak olduğunu belirtti. 

Kah. projelerle ilgili olarak şunları aktardı: "Gözde Grubu, Bornova'ya yeni bir soluk getiren MyVia 414 ve Buca'da değişimin sembolü olan MyVia Yıldız projelerinde sunduğu benzersiz fırsatlarla kent hayatına bir fark getirmeyi hedefliyor. Ocak ayında teslim edilmesi planlanan ve geleceğin mimarisi ile projelendirilen MyVia 414; 1+0, 1 + 1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yanı sıra, 120 oda kapasiteli oteli, alışveriş merkezi, fitness&spa&güzeilik salonları, teknoloji mağazaları, kafeleri, restoranları, kapalı otoparkı ve 24 saat aktif güvenlik hizmetiyle huzurlu bir yaşamı sosyal, sportif ve kültürel bir hayat ile birleştiriyor. 

Bornova merkezine, Ege ve Yaşar üniversitesine, çevre yoluna ve Ege Üniversitesi Hastanesine yalnızca bir dakika yakınlığı ile sakinlerine şehirden kopmadan özerk bir hayatı yaşatmayı hedefleyen MyVia 414 projesinde kredi ile ev sahibi olmak isteyenlerin yıl sonuna kadar kredi taksitleri de MyVia tarafından ödeniyor." 


DEĞİŞİMİN SEMBOLÜ BUCA'DA

 Kenan Kah, Buca'daki projeleriyle ilgili olarak da şu bilgileri verdi: "Gözde Grubu'nun aynı zamanda Buca'da değişimin sembolü olarak hayata geçirdiği MyVia Yıldız projesi ise, 2+1 Opr. Dr. Kenan Kalı ve 3+1 lüks daireleriyle lüks konut kavramına yeni bir anlayış getiriyor. Huzur ve konforun en ince detayına kadar düşünüldüğü MyVia Yıldız projesinde yüzme havuzu, hamam-buhar odası, spa, açık ve kapalı otopark da bulunuyor. 

MyVia Yıldız'ın bir diğer dikkat çekici özelliği ise Dokuz Eylül Üniversitesine, Tınaztepe hastanesine, çevre yoluna ve alışveriş merkezlerine yalnızca 3 dakika yakınlığı ile konumlandırılması. 

Bir otel konforu sunan proje aynı zamanda yoğun hayatı kolaylaştırmak adına daire içi temizlik, oda servisi, ütü, çamaşır hizmetleri, havuz kafe ve Business Center özelliklerine de sahip. 0.79 faiz oranı; 60 ay vade ile daire sahibi olmak isteyenlere aynı zamanda yılbaşına kadar kredi taksitlerini ödeme avantajı da sağlanıyor."


YENİLİKÇİ PROJELER 

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı. değerlendirmelerine şöyle devam etti: "İzmir Buca ve Bornova'da gerçekleştirdiğimiz MyVia projeleri ile kent yaşamı kimliğine farklı bir değer katmayı sürdürmeye devanı edeceğiz. Sürekli değişimleri takip ediyor ve yenilikçi projeler üretiyoruz. Bütün yatırımlarımızın odak noktası insan. Gerçekleştirdiğimiz kampanya ile daha fazla kişinin ev sahibi olmasını hedefledik. Bu kampanya ile daha çok insanı ev sahibi yaparken aynı zamanda sektöre bir canlılık getireceğimize inanıyoruz." 


Ekonomik Çözüm


Geri Dön