25 / 04 / 2024

MyWay Alsancak Deluxe kentsel dönüşümde örnek olacak!

MyWay Alsancak Deluxe kentsel dönüşümde örnek olacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını belirtti.



Gözde Grubu Başkanı Kalı, kentteki kentsel dönüşüm projelerinde fark yaratacaklarını belirtti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını söyledi. İzmir'de kentsel dönüşümün merkezden başlaması gerektiğini ve 1 ay içinde temeli atılacak MyWay Alsancak Deluxe projesi ile bu konuda önemli bir adım atacaklarını belirten Kalı, projenin diğer firmalar için de örnek oluşturacağını kaydetti. 

YENİ HASTANELER DE YOLDA 

MyWay Alsancak Deluxe'ün, 12 bin metrekare kapalı alanda 8 katlı olarak inşa edileceğini dile getiren Kalı, 'Yatırımları yavaşlatmadık, aksine ülkenin içinde yaşadığı ekonomik kriz ortamını fırsata çevirdik. Yeni hastanaler, ek binalar açıyoruz. İnşaat sektörü önümüzdeki yıl parlayacak. Alsancak DeLuxe, MyWay Country, Çiğli Wins Blue ve Bayraklı projelerini halkımızın beğenisine sunacağız. Halen 8 olan hastane sayımızı da 2017'de 10'a yükselteceğiz" dedi.


Habetürk


Geri Dön