29 / 03 / 2024

N Loft projesinde 120 ay taksit imkanı!

N Loft projesinde 120 ay taksit imkanı!

Urla'ya değer katan N Loft projesini hayata geçiren Bitez İnşaat, çalışmalarına devam ediyor. Bitez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, Milliyetemlak'a N Loft projesinin detaylarını anlattı...



Urla'ya değer katan N Loft projesini hayata geçiren Bitez İnşaat, çalışmalarına devam ediyor. Bitez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, Milliyetemlak'a N Loft projesinin detaylarını anlattı.

 

Bengü Öner: Projenin bölgedeki diğer projelerden farkı ne?

 

Ahmet Turan: Öncelikle en büyük ayrıcalığımız 1200 m2 gibi ciddi bir yer altı kapalı otoparkı alanı ile her daireye araç alanı sunan bölgede tek projeyiz.

 


   

Lokasyon olarak hem merkezi bir konumda hem şehir kalabalığından uzakta sakin, oksijen oranı en yüksek bölgelerden biri olan İzmir’in gözbebeği Urla bölgesinde yazlık ihtiyacını kaldıracak bir konsept ile denize yakınlığı, otobana ve merkeze yakınlığı ile boğulmadan Bodrum’un yansımalarını taşıyan bu projede kalitenin ve ayrıcalıklı yaşamın zirvesini sunuyoruz.

 

 

Bengü Öner: Projenin özellikleri neler? Daire seçenekleri, teslim tarihi ve sosyal olanaklardan bahsedersek?

 

Ahmet Turan: N Loft, bahçe ve loft daireleri olmak üzere 4 farklı plan düzeninde tasarlanmış olup, yüzme havuzu, fitness ve bistronun yer aldığı avlu-bahçeyi çevreleyen 6 farklı bloktan oluşuyor. 

 

N Loft, 1,200 metrekare kapalı otoparkı ve kontrollü giriş/çıkışları ile sizlere 7/24 güvenli ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

     

Yalın şıklığından ödün vermeyen N Loft, her bir daire için müstakil ısı pompası ile yerden ısıtma ve soğutma sistemleri ile (iklimlendirme) 4 mevsim konforunuza, yalıtımlı giydirme cephe sistemleri ile de yatırımınız ve bütçenize katkı sağlıyor.

    

Sadeliği ön planda tutan projemizde ortak kullanıma açık yüzme havuzu, spor salonu gibi alanların yanı sıra, doğayla iç içe olan evlerimiz komşuluk ilişkilerin artmasını da amaçlıyor. Burada kendinizi sanki 365 gün tatilde gibi hissedeceksiniz.

    

Konutlarımız ise 2+1, 3+1, 4+1 dairelerden oluşmaktadır. Dairelerimiz 120 metrekare-225 metrekare aralığında olup mutfaktaki beyaz eşyalar fiyata dâhildir.

 

Bengü Öner: Lokasyon neresi? Ulaşım imkânları nasıl olacak?

 

Ahmet Turan: Kendine has tarihi bir dokusu bulunan Urla'nın merkezine 10 dakika mesafede, sabahları köy kahvaltısına akşamları ise lezzetli balık restaurantlarıyla meşhur Urla İskelesine ise beş dakika mesafede yeni bir yaşam başlıyor.

 

İzmir merkeze 25 dakika, otoban üzerinden  İzmir  Menderes Havalimanı'na, Çeşme'ye ve Alaçatı'ya 30 dakika uzaklıkta konumlanan N Loft 5,512 metrekare arsa üzerine 44 adet lüks daireden oluşuyor.

 

 

Bengü Öner: Projede fiyatlar ne kadar ve ödeme seçenekleri neler?

 

Ahmet Turan: Projemizde fiyatlar seçilecek dairenin konumu cephesi loft tarzı ya da bahçe kat daire olmasına bağlı olarak değişmekte.  

 

Ödeme şekli ise kişiye özel dediğimiz ev sahibi olacak kişilerin belirlediği bir planlama ile sağlanıyor. Projemizin en büyük avantajlarından biri de projemiz İş Bankası garantörlüğünde bu sayede düşük faiz oranıyla 120 aya kadar vade seçenekleri ile ödeme planı yapabiliyoruz.

 

Ziyaretçilerimizin bütçelerini bize bildirmeleri ile birlikte planlama yapıyoruz ve birkaç alternatif seçenek üzerine çalışıp sunuyoruz seçilen ödeme planını sözleşmeye dâhil edip uyguluyoruz.

Birkaç örnek vermek gerekirse;

   

%50 peşin kalan kısmı 24 ay taksit ve sıfır faiz veya

   

%30 peşin,2 adet ara ödeme, kalan kısım 24 ay taksit sıfır faiz veya

   

Tamamı peşin alımlarda listeden %5 ıskonto veya, İş Bankası garantörlüğü kapsamında konut kredisi kullanmak istenirse 0,88 faiz oranı ile 120 aya kadar vade seçenekleri sunabiliyoruz. Bu aşamada %25 peşinat vermeleri yeterli olacaktır. Geri kalan tutar kredi çıkartılarak bankaya ödeme sağlanmaktadır.

 

 

Bengü Öner: Projede yatırımcının kazancı ne olacak?

 

Ahmet Turan: Projemize yatırım iki türlü yapılabilir; biri geleceğinize yani çocuklarınıza ileride bırakabileceğiniz onları şimdi de güvenle büyütebileceğiniz ailenizle huzurlu güvenli konfor ve kaliteyi yaşayarak ayrıcalıkların tadını çıkarabileceğiniz bir fırsat. Bir diğeri de kazanç elde etmek amaçlı proje aşamasında uygun satış politikaları ile alacağınız evlerin proje tamamlanma aşamasında en az %40 bir kar elde edebilme imkânı ile kazançlı yatırım yapmış olacaksınız.


Milliyet 


Geri Dön