19 / 04 / 2024

N5 Suites'te teslimler 6 ay sonra!

N5 Suites'te teslimler 6 ay sonra!

N5 Suites'te dairelerin 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Konum olarak metrobüs durağına 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 3 bin TL kira getirişi alıcıları bekliyor.



N5 Suites'te dairelerin 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Konum olarak metrobüs durağına 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 3 bin TL kira getirişi alıcıları bekliyor. Sınırlı sayıda kalan daireler için fırsatların devam ettiği N5 Suites'te fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.  N5 Suits projesinde ticari tapu, 5 yıldızlı otel konsepti, yüzde 18 KDV dahil fiyatı, mobilyalı süit ve double suit odalan ve yüzde 40'ını peşin kalanı ise teslimde ödeme imkanı sunuluyor. 


ULAŞIMI KOLAY 

Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen proje konum olarak Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Metrobüs durağına 2 dakika, Atatürk Havaalanına 15, CNRFuar Merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ödeme koşullan kapsamında 60 Ay 0 faiz ve %40 peşin kalanı teslimde ödeme fırsatı sunulan projede teslimlerin 6 ay sonra yapılması öngörülüyor. N5 Suites'te 7/24 kiralama hizmeti de yer alıyor. 


Vahdet Gazetesi 


Geri Dön