19 / 03 / 2024

N5 Suites projesinde teslimler Mart'ta!

N5 Suites projesinde teslimler Mart'ta!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N5 Suites

N5 Suites Otel+Residence projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı.



60 Ay 0 faiz ve %40 peşin kalanı teslimde ödeme avantajlarının yanı sıra ticari tapuya da sahip N5 Suites Otel+Residence projesi yatırımcısına yüksek kira getirisi ve karlı bir yatırım vaadediyor.


Özyurtlar İnşaat 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanyası ile müşterilerine yine Yatırımın N’ Kazançlı formülünü sunuyor. 


N5 Suites'de ticari tapu, 5 yıldızlı otel konsepti, yüzde 18 KDV dahil fiyatı, mobilyalı süit ve double suit odaları ve yüzde 40’ını peşin kalanı ise teslimde ödeme imkanı bulunuyor.


Teslimlerin 30 Mart'ya yapılması planlanan proje konum olarak Tüyap Fuar Merkezine 5, Atatürk Havaalanına 15 ve CNR Fuar Merkezine yine 15 dakika mesafede yer alıyor.


Konut, iş yeri ve ticari amaçlı konaklamaya uygun ticari tapusu ile N5 Suites Otel+Residence yatırımcısına geniş olanaklar sunuyor. Ayrıca proje içerisinde bulunan acenta hizmeti ile de yatırımcılar 7/24 kiralama hizmetinden faydalanarak kazanmaya devam ediyor. 


229 bin TL’ye satışta olan N5 Suites Otel+Residence’de 3.000 TL kira getirisi alıcıları bekliyor. 6 ay sonra teslim edilecek projede şimdi yerini alanlar, kısa sürede taksitlerini kira kazançları ile öder ve kar eder hale gelebilecek. 


Web: www.n5suites.com

0850 460 90 27


Reklam Filmi!




projeye sor



Geri Dön