23 / 04 / 2024

Nalan Başarı Gölde Luxe Konutları'nı anlattı!

Nalan Başarı Gölde Luxe Konutları'nı anlattı!

Modern kavramına yeni bir anlam katarak tasarlanan Ata Yıldız Gölde Luxe Konutları, yenilikçi çizgileri, kullanışlı bölümleri ve huzurlu bir evin sıcaklığını en geniş haliyle sunuyor...




Nalan Başarı Gölde Luxe Konutları'nı anlattı. İşte o röportaj;



Ata Yıldız hakkında bize neler söyleyebilirsiniz? 

Ata Yıldız deneyimi ile gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeye devam ettiği projeleriyle sektörde kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği projelerde sağlam, geleneklere bağlı, aynı zamanda sektördeki gelişmelere ve yeniliklere uyumlu, kaliteli ve zengin yaşam standartlarına uygun mal ve hizmet imkânı sunuyor. Bu çerçevede şirketimiz, tamamladığı projelerle Ankaralılara yüksek kalitede bir yaşam alam inşa ediyor ve kendini geliştirerek faaliyetlerine devam ediyor. Sonuç olarak inşaat sektöründe amaçlanınız doğrultusunda güvenilir ve kaliteli yaşam anlayışı ile yeni nesillere sağlam bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. 

DETAY ÇÖZÜMLER SUNUYORLAR 


¦ Bu projenin alıcılara ne gibi avantajlar sunduğundan bahseder misiniz? 

Bizi tercih eden alıcıya hem para kazandırıyor ve hem de yaşayacağı konutta huzurlu, mutlu ve en önemlisi sorunsuz hayat sürmesini sağlıyoruz. Yüksek getirişi olan projeler üretiyoruz. Gerek malzeme ve hassasiyetle işçilik konusunda gerek mesleki tecrübelerimizden aldığımız heyecan ve mühendisliğimizin bizlere yüklediği sorumlulukla kaliteli ve kalıcı imalatlar yapıyoruz. Kullanıcılara uzun yıllar sorun çıkartamayacak kaliteli detay çözümlerine odaklanıyoruz. 

¦ Bu doğrultuda Gölde Luxe Konutlan'nın özeliklerini anlatır mısınız? 

20jdÖnüm üzerine; kurulu olan projemiz, 14 dönüm yeşil alana sahip. İlk etapta 600 konutu inşa edeceğimiz bu projede, ikinci etapta 400 konutun inşasını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 1 + 1,2+1,3 + 1,4+1 dubleks ve 2+1 dubleks daire çeşitlerimiz ile alıcılarımıza çok seçenekli bir proje sunuyoruz. Farklı ihtiyaçlara ve isteklere göre tasarladığımız Gölde Luxe Konutları alıcılarına dairelerde davlumbaz, ocak ve fırın gibi çeşitli sürprizler de sunuyor. Yüksek tavan, kullanışlı alanlar tasarladığımız projemizin kapılarında ahşap, evin tamamında duvar kağıdı uygulaması ile birlikte insanların vestiyer ve çamaşır makinesini koyabilecekleri dolaplar da bulanacak. Her şeyin kadınların istediği gibi en ince detayına kadar düşünüldüğü bu çalışmada malzemelerimiz ve işçüiğimiz son derece kaliteli bir şekilde yapılıyor. 


ULAŞIM AĞLARININ MERKEZİNDE BİR PROJE 

¦ Lokasyon olarak projenizi anlatır mısınız? 

Metro istasyonuna yakın olmamız lokasyon olarak birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Bilindiği gibi Eryaman bölgesi gittikçe gelişiyor. Bu açıdan Gölde Luxe Konutlan'nın metroya ve alışveriş merkezlerine yakınlığı önem arz ediyor. 

¦ Sosyal donatılar Gölde Luxe Konutlarında nasıl hayat buluyor? 

Gölde Luxe Konutlan'nda insanların yeni dostluklar kurabileceği, çocuğunu güvenle özgür bırakabileceği, kalitesi yüksek bir yaşam alanı sunmaya çalışıyoruz. Teknik özellikler açısından projede, 24 saat güvenlik, fitness, sauna, çocuk kulübü, kütüphane (okuma salonu), yürüyüş ve spor yolu, bahçe çocuk oyun alam, kamelya oturma alam, açık otopark, bina girişlerinde lobi, kameralı güvenlik kayıt sistemi, kazanlı merkezi ısınma sistemi, bina girişleri granit ve ahşap uygulaması bulunuyor. Modern kavramına yeni bir anlam katarak özel olarak tasarladığımız bu projede, yenilikçi çizgiler kullanışlı bölümler alıcılara sunuluyor. 

Huzurlu bir evin sıcaklığım en geniş haliyle müşterilerimize sunduğumuz Ata Yıldız Gölde Luxe Konutlan'nın, özellikle aileler ve çocuklan için özenle tasarlandığını söyleyebilirim. Yüzde 80 yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşan projemiz Eryaman'ın merkezinde, üst seviyede güvenlikle donatılmış, geniş sosyal imkanları olan bir yapı olarak hayat buluyor.


EYLÜL 2015'DE TAMAMLANIYOR 

¦ Gölde Luxe Konutlan ne zaman sahipleri ile bulaşacak? 

Projenin anahtar teslimini 2015 yılının Eylül ayında gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Burada ev sahibi olacaklar için her aynntıyı büyük bir titizlikle düşünüyoruz. 



Posta Ankara


Geri Dön