25 / 04 / 2024

Namlı Osmanlı Konağı, kültür turlarına ev sahipliği yapıyor!

Namlı Osmanlı Konağı, kültür turlarına ev sahipliği yapıyor!

Butik otel konseptinde hizmet verdiklerini belirten Namlı Osmanlı Konağı Genel Müdürü Büal Ayvaz, son dönemde bölgenin turistik açıdan önem kazandığını ve otel olarak kültür turlarına ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.




Namlı Osmanlı Konağı, Bilecik'in Söğüt ilçesinde butik otel olarak hizmet veriyor. Konak, Söğüt Belediyesi tarafından yapılarak yaklaşık iki yıl önce Namlı Grubu'na teslim edildi. Butik otel konseptinde hizmet verdiklerini belirten Namlı Osmanlı Konağı Genel Müdürü Bilal Ayvaz, son dönemde bölgenin turistik açıdan önem kazandığını ve otel olarak kültür turlarına ev sahipliği yaptıklarını kaydetti. 

Namlı Osmanlığı Konağı'nın Söğüt Belediyesi tarafından yapıldığı bilgisini veren Ayvaz, "Eskişehir'deki Namlı Pastırma ve Sucuklan'nın sahibi olan ve Grand Namlı Otel'i işleten yatırımcı aile, binayı teslim alarak düşündükleri konsepte uygun bir renovasyon yapmış ve binayı 28 odalı, 75 yatak kapasiteli, Osmanlı temalı bir butik otel haline getirmiş. Namlı Osmanlı Konağı, her odası farklı dizayn edilmiş, her detayıyla Osmanlı esintisi hissettiren bir otel" ifadelerini kullandı. ,


Kültür turlarında gruplara özel yarım pansiyon konsept uyguladıklarını, müzikli veya müziksiz organizasyonlar düzenlediklerini söyleyen Ayvaz, gelen taleplere göre farklı konseptler oluşturduklarının altım çizdi. 

Bölgeye gerçekleştirilen iş seyahatlerinin de arttığını kaydeden Ayvaz, "Söğüt çevresinde seramik ve mermer sektörü oldukça gelişmiş durumda. Bu yüzden bölgeye iş ziyaretleri oldukça yoğun ve otelimiz de bu seyahatlerde tercih ediliyor. Otelimiz, inanç turizmi vesüesiyle tur aktivitelerine de ev sahipliği yapıyor. Söğüt'ün Eskişehir'e yakın olması nedeniyle Eskişehir'e düzenlenen yurtiçi turların Söğüt ayağında, tur misafirlerini ağırlıyoruz. İnanç turizmi Söğüt'te son yıllarda yükselişe geçti. Ertuğurul Gazi, Dursun Fakıh, Şeyh Edebali Türbeleri, Kuyulu Mescit ve Metris Tepe anıtı çevredeki önemli görülecek kültürel noktalar arasmda. Bölgeyi canlandırma adına ETS, Jolly, Anı, Pronto gibi büyük ve köklü acentelerle yapılan işbirlikleriyle SöI, rnnıh»Hnrinıln ış seyanatıersnae tercih ediliyor Bilecik'in Söğüt ilçesinde seramik ve mermer sektörü gelişmiş durumda ve ilçeye iş seyahatleri artış gösteriyor. İş adamları, seyahatlerinde konaklama için Namlı Osmanlı Konağı'nı tercih ediyor.


Dünya


Geri Dön