26 / 04 / 2024

Nanan'ın online mağazası açıldı!

Nanan'ın online mağazası açıldı!

İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen 0-6 yaş bebek ve çocuk tekstil ve mobilya markası Nanan’ın online mağazası açıldı.



Nanan, mobilyadan tekstile, aksesuar ürünlerinden yeni doğan kıyafetlerine, 6 yaşa kadar moda kıyafet koleksiyonlarına kadar birçok ürünü online mağazasında ebeveynler ile buluşturacak.


Türkiye’de ilk mağazasını Aralık ayında Zorlu Center’da açan Nanan, Mart ayında ikinci mağazasını Aqua Florya’da açtı. Nanan, bebek ve çocuklara huzur dolu odalar, doğal kumaşlarla tasarlanan şık tekstil ürünlerini bir arada bulmanın ayrıcalığını yaşatıyor. Farklı illerden gelen talep doğrultusunda online alışveriş sitesini hayata geçiren Nanan, ürünlerini online mağazası aracılığıyla ulaştıracak. Nanan.com.tr adresinden tüm Türkiye’ye alışveriş yapma imkanı sunacak. Özel kampanyalar ve hediyeler için siteyi takip etmek keyifli hale gelecek.


Nanan, mobilyadan tekstile, aksesuar ürünlerinden yeni doğan kıyafetlerine kadar birçok ürünü aynı mağazada sunan ilk marka olma özelliğini taşıyor. Nanan mağazalarında bulunan birçok ürün artık online olarak da ulaşılabilir olacak. Mobilya, kıyafet ve şık tekstil ürünlerini bir arada bulmanın ayrıcalığını yaşatan Nanan, bebek cildine özel alerji yapmayan kumaşlarla hazırlanıyor.


Nanan yeni açılan online mağazası ile birlikte anne ve çocukların ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği şık ve ayrıcalıklı ürünleriyle ailelerin 7 gün 24 saat yanında olacak.


Geri Dön