29 / 03 / 2024

Nanda Yapı'nın yeni projesi N Residence yükselmeye başlıyor!

Nanda Yapı'nın yeni projesi N Residence yükselmeye başlıyor!

Firma: Nanda Yapı

Proje: N Residence

Mahmutbey ’ de Double Park Residence ' ı büyük beğeniyle tamamlayan Nanda Yapı, yine aynı lokasyonda yer alan yeni projesi N RESIDENCE ' ı sunar…



Mahmutbey’de Double Park Residence'ı büyük beğeniyle tamamlayan Nanda Yapı, yine aynı lokasyonda yer alan yeni projesi N RESIDENCE'ı sunar…


Toplam 12 kattan oluşan, 96 daire ve 9 mağazanın yer alacağı N Residence'ta; Lobby ve concierge hizmeti, fitnes center, sauna, çocuk kulübü ve eğlence alanları gibi özellikler bulunacak.


Şehrin Ritmi Tasarıma Yansıdı


İstanbul'un yeni kavşak noktası Mahmutbey'de yer alan N Residence, şehir hayatını hızlı, doyasıya ve konforlu yaşamak isteyenler için tasarlandı. Dairelerin tamamı bu yaşam stili düşünülerek 1+1 olarak tasarlandı. Dairelerin mimarisi pratik ve bir o kadar da keyifli anların hayal edilmesi sonucu ortaya çıktı.


Aile hayatının yanı sıra iş dünyasının ihtiyaçlarına da cevap verebilen bir hizmet anlayışının olduğu proje; açık-kapalı otoparkları, residence hizmeti, çocuklar için özel oyun ve eğlence alanları, fitnes center, sauna-masaj salonu, mağaza ve restoranlar, rekreasyon alanları barındıracak.


Teknoloji ve Güvenlik Ön Planda


N Residence'ın bir diğer özelliği ise konfor ve güvenlik için  her türlü detayın düşünülmesi ve son teknoloji ürün ve sistemlerin kullanılması. Depreme dayanıklı geliştirilmiş radial sistemin yanı sıra özel yangın önleme/uyarı sistemi de yer alacak. 24 saat güvenlik hizmetinin sunulcağı projede; kablosuz internet, kablolu tv, ortak uydu anteni, klima devre tesisatı gibi özellikler de yer alacak.


İstanbul'un İçi Dışı Bir


'Ulaşım yollarına yakın olma' özelliği İstanbul'un vazgeçilmez bir özelliği oldu. N Residence'ın da bulunduğu Mahmutbey bölgesi ise bu avantaja sahip popüler lokasyonlardan biri haline geldi. Basın Ekspress ve TEM bağlantı yollarının hemen yanında bulunması sebebiyle; şehirden hemen uzaklaşabileceğiniz gibi İstanbul'u hissedebileceğiniz lokasyonlara da ulaşım son derece rahat. Profesyonel iş yaşamı için tercih etmek isteyenler ise hedefi 12'den vurmuş olacaklar.



"İnsanların Hayallerine Göre Tasarladık"


2. projeleri olan  N Residence  kamuyouna duyurmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen  Nanda Yapı  Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun, ilk projeleri olan Double Park'ın satış sürecinde müşterilerinden ve ziyaretçilerden yansıyan arzu ve hayalleri analiz ederek N Residence'ı tasarladıklarını söyledi.  


Biraz daha spesifik bir yaşam tarzı isteyenleri iyi analiz ederek bu doğrultuda çalıştıklarını anlatan Bahar Uzun şöyle devam etti; "Double Park Residence'ın pazarlama sürecinde ticari ilişki dışında müşteri ve ziyaretçilerimizle yakın ilişkilerimiz oldu. Nasıl bir ev ya da homeofis istediklerini anlamaya çalıştık. Butik otellerin sıcaklığı ile lüks otellerin konforunu birleştiren bir yaşam istediklerini gördük. 'Kendimiz yaşamak istesek başka neler isteriz' diye empati yaparak N Residence'ı konumlandırdık. Bizim çok içimize sinen bir proje oldu, umarız misafirlerimiz de beğenir."




N RESIDENCE'ta Neler Var?


* 13.680  M2 Toplam İnşaat Alanı

* Toplam  96 Adet 1+1 Daire

* 9 Adet Mağaza 

* Residence Hizmeti 

* Fitness Center 

* Sauna- Masaj Odası

* Çocuk Kulübü ve Oyun Odaları 

* Lobby ve Concierge Hizmeti 

* Her Daireye kaç adet 1 adet kapalı Açık- Kapalı Otopark

* Depreme Dayanıklı Radial Sistem

* 24 Saat Güvenlik

* Klima Devre Tesisatı

* Kablosuz İnternet

* Kablolu TV

* Ortak Uydu Anten

* Rekreasyon Alanı 

* Mağaza ve Restoranlar


0216 380 80 01

http://www.nandayapi.com.tr/



projeye sor



Geri Dön