20 / 04 / 2024

Narcity'de 165 bin TL'ye!

Narcity'de 165 bin TL'ye!

Narcity projesi, bütün mekanları aynı yöne bakan ve diğer yapılarla içiçe olma ihtimali azaltılmış modern bir kent projesi...



Projenin adı: Narcity
Projenin lokasyonu:  Maltepe/ Başıbüyük
Yapan şirket: Tepe İnşaat Sanayi A.Ş.
Satış pazarlama sorumlusu: R.Tuncay Kutlu, Berna ERKARTAL
İnşaata başlama tarihi: 2005 Aralık
İnşaatı bitirme tarihi: 2010 Aralık sonu
Toplam arsa: 147 bin 383 metrekare
Toplam inşaat alanı: 285 bin metrekare
Ticari alanlar: B Parsel alanı içerisinde proje aşamasında çarşı bulunuyor.
Sosyal donatılar: Kapalı havuz, fitness center, cafe, çocuk oyun alanı, 3 açık yüzme ve süs havuzları, gezi alanları, ortak düzenlenmiş açık peyzaj alanlarından oluşuyor.
Konut bilgileri:  Narcity'de 1+1'den 4+1'e, stüdyodan bahçe dubleks ve teras dairelere kadar pek çok farklı daire tipleri bulunuyor. Projede 1+1 ( 67,70 metrekare) ve 4+1 (174,60 metrekare) olmak üzere toplam 1.306 konut bulunuyor.
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin 500 TL
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 165 bin TL (1+1) - 505 bin TL (4+1)
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: Yaklaşık 4 bin kişi
Projenin ayırt edici özelliği: Projeyi diğerlerinden farklı kılan az katlı yapı özelliği ve yeni açılan bağlantı yolları ile avantajlı bir lokasyonda yer alması. Deniz ve orman manzarasına sahip Narcity'nin en büyük özelliklerinden birisi de bütün mekanların aynı yöne bakması.
Projede anneler için ne düşünüldü:  Çocukları için güvenli oyun alanları, diğer çocuklu annelerle birlikte olabilecekleri ortak alanlar, spor merkezi ve cafe mevcut.
Projede babalar için neler var: Babalar için projede tenis kortları, DVD odası ve diğer sosyal mekanlar bulunuyor.
Projede çocuklar için neler var:  Çocuk oyun alanları, aktivite yerleri ve kreş bulunuyor.
Projeye en yakın okullar km uzaklıkta: Proje kapsamında kres bulunuyor. Kuğu Gündüz Bakımevi, Özel Sihirli Dünya Kreşi 5-7 km, Marmara Eğitim Köyü 4 km, Günhan İlköğretim Okulu ve Maltepe Gökyüzü İlköğretim Okulu 4-7 km, Marmara Koleji 4 km, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Emine-İbrahim Pekin İlköğretim Okulu 3 km, Kadir Has Anadolu Lisesi ve Mehmet Salih Bal Ticaret Meslek Lisesi 4 km,  Maltepe ve Yeditepe Üniversiteleri de projeye 5 ila 8 km uzaklıkta bulunuyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin hangileri ve uzaklıkları neler: dahilinde sağlık ocağı bulunuyor. Yaklaşık 4 ila 7 km mesafede Süreyya Pasa Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Özel Delta Hospital, Özel Maltepe Bölge Hastanesi, Özel Sema Hastanesi ve Özel Kardelen Tıp Merkezi yer alıyor.
En yakın alışveriş  merkezi: Projemiz içersinde alışveriş merkezi bulunuyor. Yaklaşık 5 km uzaklıktaki Maltepe Grandhaus, 10-12 km uzaklıkta ise Optimum AVM bulunuyor.
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 km, Atatürk Havalimanı'na ise 55-60 km mesafede.
Anayollara olan uzaklığı: E-5 karayoluna 3 km, TEM'e 7 km uzaklıkta.
Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

0216 444 4 NAR (627)

www.narcity.com.tr

[email protected]

 


Geri Dön