25 / 04 / 2024

Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim!

Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim!

Firma: Uzunyayla Group

Proje: Teras Gökyüzü

İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçirilen proje toplam 91 adet daireden oluşuyor. Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon 0232 239 80 03 olarak belirlendi.



Vitalia Narlıdere projesi için tıklayın!


Toplam 10 dönüm arazi üzerine yayılan  Teras Gökyüzü  projesinin yaklaşık üç ay önce inşa çalışmaları başladı. Proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor.


Konum bilgisine göre kent merkezine ve okullara yakın konumu ve havalimanına 15 dakikalık mesafe ile hayata geçirilen proje toplam 25 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.


İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçirilen Teras Gökyüzü projesinde daire teslimleri 2017 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projenin yaklaşık üç ay önce inşa çalışmaları başladı.


Ortak alanları içerisinde Teras Gökyüzü projesinde yeşil alanlar, havuz, spor salonu, tenis ve basketbol sahası, 16 farklı sektörde hizmet verecek alışveriş merkezi yer alıyor.


Ev tipleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve botanik bahçeli ve teraslı evler olarak dizayn edildiği projenin 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunuyor.


Adres: İkinci İnönü mahallesi Musa Anter sokak No:43 Narlıdere/İZMİR


Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim!

Tel: 0232 239 80 03

Web : http://www.terasgokyuzu.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön