24 / 04 / 2024

Narlife Maltepe'de 705 bin TL'ye bahçeli daire!

Narlife Maltepe'de 705 bin TL'ye bahçeli daire!

Firma: Tepe İnşaat

Proje: Nar Life

TEPE İnşaat'm, Maltepe'de hayata geçirdiği ettiği Narlife projesi, 705 bin-967 bin lira fiyattan satışa sunuluyor.Narlife projesi E-5'e 4 km, Bağdat Caddesi'ne 7 km, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 18 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.



TEPE İnşaat'm, Maltepe'de hayata geçirdiği ettiği Narlife projesi, 705 bin-967 bin lira fiyattan satışa sunuluyor. 2015 yazını kendi bahçesinde geçirmek ve doğa içinde bir yaşama sahip olmak isteyenleri bekleyenleri 25 Kasım tarihine kadar satış ofisine davet ediyor. Kapılarını planlanandan bir yıl önce teslim ettiği C Blok ile açan ve rengarenk mimarisi ile dikkat çeken Narlife projesi E-5'e 4 km, Bağdat Caddesi'ne 7 km, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 18 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Spor ve sağlık birarada Toplam 29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Narlife projesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpik standartlara yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fıtness merkezi, sauna, içinde sinema ve toplantı alanları da bulunan çok amaçlı salonu ile dikkat çekiyor. Çocuk oyun alanı, 889 araçlık kapalı otoparkı, kafe ve marketiyle sosyalleşmeye ve spor yapmaya önem verenler için tasarlanan daireleriyle müşterilerin karşısına çıkıyor. 


Star


projeye sor



Geri Dön