28 / 03 / 2024

Narlife’tan bahçeli daireler 705 bin liradan başlıyor!

Narlife’tan bahçeli daireler 705 bin liradan başlıyor!

Firma: Tepe İnşaat

Proje: Nar Life

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın, Maltepe’de inşa ettiği Narlife projesi, konut sahibi olmak isteyenleri doğa içinde, bahçeli bir hayata davet ediyor. Projede fiyatlar 705.000 TL ile 967.000 TL arasında değişiyor.



İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın, Maltepe’de inşa ettiği Narlife projesi, konut sahibi olmak isteyenleri doğa içinde, bahçeli bir hayata davet ediyor. Uygun peşinatlar ve yarısı teslimde ödeme avantajıyla 705.000 TL ile 967.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan bahçeli daireler, 2015 yazını kendi bahçesinde geçirmek ve doğa içinde bir yaşama sahip olmak isteyen sakinlerini bekliyor. Narlife projesi, örnek bahçeli daireleri görmek ve avantajlardan yararlanmak isteyenleri 25 Kasım 2014 tarihine kadar satış ofisine davet ediyor.


Kaliteli ve şık yaşamın kapılarını planlanandan bir yıl önce teslim ettiği C Blok ile açan, rengarenk mimarisi ve alt yapısıyla dikkat çeken Narlife; doğayla iç içe olmak, denizin mavisinde kaybolmak ve huzur içinde vakit geçirmek isteyen sakinlerine alışılmışın dışında bir yaşam alanı sunuyor. Sahil Yolu’na ve bağlantı yollarına yakınlığıyla da öne çıkan Narlife, E-5’e 4, Bağdat Caddesi’ne 7, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Narlife projesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpik standartlara yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, içinde sinema ve toplantı alanları da bulunan çok amaçlı salonu, çocuk oyun alanı, 889 araçlık kapalı otoparkı, kafe ve marketiyle sosyalleşmeye ve spor yapmaya önem verenler için ideal bir ortam sunuyor. 


Çevreye saygılı ve verimliliğe odaklanan bir proje...

Ünlü mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan proje, renk uzmanları ile oluşturulan özel konsept dış mimarisi ve çevre dostu misyonuyla, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından geliştirilmiş “Yeşil Bina Değerlendirme Sistemi” olarak bilinen LEED Gold Sertifikası’na aday olmasıyla da dikkat çekiyor. Projenin, tasarım ve inşaat aşamasında LEED kriterlerine uyum sağlaması ve yapılaşmanın çevreye verdiği olumsuz etkilerin önlenmesi hedefleniyor.

 

Prestijli ödüllerin buluşma noktası

Ulusal ve uluslararası iş dünyasının prestijli ödüllerine (ENR 225, FORTUNE 500,European Business Awards 2011, Türkiye İnşaat Liderleri 2011) layık görülen Tepe İnşaat, Maltepe bölgesine sunduğu  Tepe İnşaat  İlköğretim Okulu, sağlık ocağı, çarşı ve kafe alanlarının yanı sıra Narlife projesi tarafından kamuya terk edilen 40 dönümlük kamusal park ve bahçe alanıyla da kaliteli yaşam alanını genişletmeye ve çevreye olan duyarlılığını vurgulamaya devam ediyor. 



projeye sor



Geri Dön