19 / 04 / 2024

Narova Bornova'da yeni yılda yeni etap!

Narova Bornova'da yeni yılda yeni etap!

İzmir'in Bornova llçesi'nde gerçekleştirilen kırmızının enerjisiyle narın bereketinin bütünleştiği Narova Projesi'ni,Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır AKŞAM'a anlattı.



2016 yılında da Yapıtek'in eıı önemli hedefi, büyümesini devam ettirerek Narova'nın yeni etaplarıyla tüketicinin karşısına çık-1 ımak. Bunun yanı sıra, Narova projesine ilaveten İzmir'in farklı jlokasyonarındaki arayışlarına hız vererek farklı ve yeni projelere de imza atmak için çalışmalar devam ediyor. j Narova projesine ilaveten İzmir'in farklı lokasyonarındaki arayışlarına hız vererek farklı ve yeni projelere de imza atmak için çalışmalar devam ediyor. 


2014 yılının Mart ayında Narova Projesi'nin l'inci etabıyla  İzmir  konut piyasasında yerini alan YAPITEK A.Ş., 2015 yılına, ocak ayında Narova Projesi'nin 2'nci etabının lansmanıyla hızlı bir giriş yaptı. 


GENEL SEÇİM ETKİSİ

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, 2015 yılında sektörü en derinden etkileyen faktörlerin, elbette ki art arda yapılmak zorunda kalınan iki genel seçim, bu seçim atmosferinin yarattığı belirsizlikler, artan terör olaylarıyla bunlara bağlı olarak ekonomide oluşan negatif gelişmeler olduğunu belirtti. Karabayır, "Sektör açısından bakıldığında, 2015 yılı zor bir yıl olmakla birlikte yine de gayrimenkul yatırımının diğer yatırım araçlan karşısmda en güvenilir ve sağlam yatınm aracı olduğunun teyit edildiği, tüm olumsuzluklara rağmen sektördeki oyuncuların güçlendiği bir yıl olduğu kanaatindeyiz" dedi. 


Geri Dön