19 / 03 / 2024

Narova'da 1. etap teslimleri Eylül 2015'te!

 Narova'da 1. etap teslimleri Eylül 2015'te!

Tümü tamamlandığında 9 etap ve 1100 konuttan oluşacak; kendi kendine yeten bir semt yaşamı planıyla, çarşı dükkanları ve sosyal olanakları da içinde barındıracak olan Narova Projesi ilgi görmeye devam ediyor.



2014 yılında genel lansmanı yapılan projenin ilk etap satışları sadece bir yıl içinde tamamlandı. Ev sahipleri bugünlerde heyecanla evlerinin teslimini bekliyor. Planlanandan hızlı ilerleyen ve Aralık 2015 yerine Eylül 2015'te teslim edilmesi hedeflenen 1. Etap ev sahipleri evlerine kavuşacaklar.


Bu yılın şubat ayı başında satışlarına başlanan Narova 2. Etap ise  konforlu daireleri, hayatı kolaylaştıracak yerleşim planı ve İzmir’e ait sıcak semt yaşamını 24 saat güvenlikle birleştirerek mutlu bir gelecek planıyla dikkat çekiyor. Bu kadar kısa sürede ikinci etabın %30'unun satılması da ilginin en büyük göstergesi.


Hem az katlı hem çok katlı binalar, villalar ve çarşı dükkanlardan oluşan 2. Etapta 1+1’den 4+1’e kadar farklı metrekarelerde daire seçenekleri, çocuklar ve yetişkinler için açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla geniş sosyal olanaklar sunuluyor. Narova 2. Etap’ta çocuk oyun alanları, seyir terası, oyun odaları, masa tenisi, bilardo salonu, fitness ve pilates salonları da bulunuyor.


"Ev alma gelecek al!" sloganıyla yola çıkılan projede, kazançlı bir yatırımla birlikte geniş ve ferah dairelerin, komşuluk ilişkilerinin, merkezi konumun ve birbirini gölgelemeyen mimari anlayışın da altı çiziliyor.



Geri Dön