19 / 03 / 2024

Narova'da 2. etap hazırlıkları tamamlandı!

Narova'da 2. etap hazırlıkları tamamlandı!

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karabayır, "Biz sadece ev yapmıyoruz. Hem karlı bir yatırım hem de özlenen komşuluk ilişkisi sunuyoruz. O yüzden sloganımız 'Ev alma, gelecek al" konuştu .



Çimentaş bünyesindeki Yapıtek firması, Bornova Işıkkent'teki Narova projesinin 114 konutluk ilk etabının satışlarını bir yılda tamamlayarak, 2'nci etaba başladı. 



İkinci etabın 235 konuttan oluştuğunu ve fiyatların 173 bin liradan başladığını söyleyen Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, "Projemiz kule, teras evler, villalar ve çarşıdan oluşmakta. Yaklaşık 3 ay önce de satışlarımıza başladık. Narova'nın tamamı ise 9 etaptan oluşuyor. Etapların hepsi bittiğinde burası 1100 konutluk küçük bir semt olacak" dedi. 



İSTER VİLLA 70 MİLYONLUK YATIRIM 

İlk etaptaki konut satışlarında 'referansların önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan bayır, "Satışlarımızın yaklaşık  yüzde 50'sini birbirine referansolan, tavsiye eden akrabalara, arka odalara ve onlann tam dik alanına yaptık..Bu bizim için çok önemli bir kanal ölçülü. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz 'referans' olmaya başladı. Demek ki bizden ev alan kişiler olumlu etkilenmiş ki çevrelerine rde tavsiye etmiş. Ev konusundareferans vermek kolay olmamasına rağmen bunu sağladık. Nitekim ikinci ftap lansmanımızdan bu yana kadar süre geçmesine rağmen evlerin yüzde 30'u satıldı" dedi. 



İkinci etapta 235 konut olduğunu söyleyen Karabayır, "Bunla6îsı villalardan oluşacak. 1 + 1'den Narova 2. Etap; kule, teras evler, villalar ve alışveriş çarşısıyla özel bir mimariye sahip. 1+1 daireler 173 bin liradan başlarken 4+1 'ler 624 bin TL'den satılıyor. Villaların satış fiyatı ise 1 milyon 100 bin TL. Projedeki Kule, 20 katlı olacak ve 121 daire bulunuyor. Kulenin 10'uncu katı spor, eğlenme, toplantı ve parti alanlarından oluşuyor. Teras Evler ise 9 katlı olup, 106 daireden oluşuyor. 1+1 evler 72.7 metrekareden başlarken, 4+1 evler 271 metrekareyi buluyor. Toplam 6 villa ise ferah bahçelerden oluşuyor. 4+l'e ve villaya kadar farklı metrekarelerde daire seçeneklerimiz bulunuyor. Yine ikinci etapta, ilk etap evlerimizde müşterilerin geri dönüşleriyle elde ettiğimiz bilgileri de 2. etapta dikkate alarak daha iyisini yapmaya çalıştık. Metrekareleri büyüttük; 3+1 evlere soyunma ve çamaşır odası ekledik." Proje maliyetinin yaklaşık 70 milyon lira olacağını kaydeden Karabayır, 2. etap evleri 2017 yılının Mart ayında teslim etmeyi planladıklarını açıkladı. Yaşanacak döviz artışlarına ve dalgalanmalara karşı önlemlerini de aldıklarını ifade eden Karabayır, gerek tedarikçiler gerekse müteahhit firma ile iyi bir denge kurulduğunu belirtti.



 

"SADECE EV SATMIYORUZ" 

Narova projesine başlarken, insanlara sadece ev satmak istemediklerini söyleyen Karabayır, "Onlar için gerçek bir yaşam alanı oluşturmayı amaçladık. Sakinlerimize keyifli bir komşuluk ve dostluk fırsatları sunan, günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekleri güvenli bir yaşam alanı hazırladık. Onun için sloganımız da "Ev alma gelecek al" oldu" dedi. Karabayır ayrıca projede günlük ihtiyaçların karşılanacağı, eski alışveriş tatlarını da hatırlatacak unlu mamuller, market, kuaför, kuru temizleme, eczane, kırtasiye gibi yerlerin de olacağını söyledi. 



Habertürk Egeli


Geri Dön