19 / 03 / 2024

Narova’da konut fiyatları 168 bin liradan başlıyor!

Narova’da konut fiyatları 168 bin liradan başlıyor!

Yapıtek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, farklı ihtiyaçlar ve istekler için kule, teras apartman, villa ve dükkanlar içeren projenin uygun fiyatları ile çok iyi bir yatırım olduğunu vurguladı



Yapıtek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, farklı ihtiyaçlar ve istekler için kule, teras apartman, villa ve dükkanlar içeren projenin uygun fiyatları ile çok iyi bir yatırım olduğunu vurguladı İzmir’in prestijli konut projelerinden Narova’nın 2’nci etap satışları, “Ev alma gelecek al” sloganı ile başladı.


Bornova’da 80 dönüm arazi üzerine inşa edilen bin 100 konutluk projede 20 katlı kulenin yanı sıra 1 + l’den villaya kadar pek çok seçenek bulunuyor. Fiyatlar 168 bin ile 1 milyon 110 bin TL arasında değişiyor. Yapıtek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, farklı ihtiyaçlar ve istekler için kule, teras apartman, villa ve dükkanlar içeren projenin, iyi bir yatırım olduğunu vurguladı.


FERAH VE KONFORLU

Projenin ferah ve iyi planlanmış dairelerden oluştuğuna dikkat çeken Kayhan Karabayır, “Projemizde tanıtıma özel fiyatlarımızla konut sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıktık. Tanıtım fiyatımızda 1 + 1 daireler 168 bin ila 210 bin lira arasında değişirken, 2+1 evlerimizin büyüklükleri 89 metrekare ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Bu evlerimizin de fiyatları 195 bin ila 447 milyon TL aralığında” dedi. Projede geniş kullanım alanına villaların sahip olduğunun altını çizen Karabayır, “Metrekare büyüklüğü 245 ila 266 metrekare olan villarımızı 790 bin liradan başlayan fiyatlarla satışı sunduk” ifadelerini kullandı. Kayhan Karabayır, “Konut sahiplerinin hepsi yeşilin içinde bir yaşam sürecek. Ayrıca hiç bir daire diğerinin önünü kapamıyor. Bir kulemiz var 20 katlı. Bunun onuncu katı sosyal alan olarak planlandı. Çatı ise nefis bir seyir terası olarak hizmet görecek. Kuledeki dairelerimizn tavan yüksekliği 3.5 metre olarak belirledik. Narovalılar, açık ve kapalı havuzlarıyla yaz kış suyun keyfini yaşayacak” dedi. Bu arada Narova’da açıklanan tanıtım fiyatlarına KDV, altyapı, Cins Tahsis Harcı (CTH) ve iskan harcının dahil olduğu, tapu ve abonelik masraflarının ise dahil olmadığı belirtildi.



Habertürk Egeli 


Geri Dön