19 / 03 / 2024

Narova'nın 2. Etap satışları başlıyor!

Narova'nın 2. Etap satışları başlıyor!

Narova'nın 2. Etap satışları başlıyor. Birinci etabıyla büyük ilgi gören, satışları kısa sürede tamamlanan Narova, 2. Etap satışlarına 27 Ocak salı günü yapılacak lansman davetiyle başlıyor.



Birinci etabıyla büyük ilgi gören, satışları kısa sürede tamamlanan Narova, 2. Etap satışlarına 27 Ocak salı günü yapılacak lansman davetiyle başlıyor.


Kendi kendine yeten, içinde günlük ihtiyaçları karşılayacak hemen her şeyin olduğu Narova, Bornova’da 80 dönüm alan üzerinde 9 etaptan oluşan, toplam 1100 konut olarak planlandı.


1+1’den 4+1'e kadar farklı metrekarelerde daire seçenekleri sunan Narova 2. Etap; kule, teras apartman, villalar ve alışveriş caddesiyle çok özel bir mimariye sahip.


Geniş bir sosyal alana sahip Narova 2. Etap’ta açık ve kapalı çocuk oyun alanları, yine açık, kapalı havuzlar ve çocuk havuzları, seyir terası, oyun odaları, masa tenisi ve bilardo salonu, fitness ve pilates salonları, yürüyüş ve bisiklet alanları da bulunuyor.


Narova’daki yaşamdan bahsederken “Biz bu projeye başlarken, insanlara sadece ev satmak istemedik. Onlar için gerçek bir yaşam alanı oluşturmayı amaçladık.” diyen projenin sahibi Yapıtek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, Narova'nın sakinlerine keyifli bir komşuluk ve dostluk fırsatları sunan, günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekleri güvenli bir yaşam alanı hazırladıklarını belirtiyor.


"Ev alma gelecek al!" sloganıyla yola çıkılan projede, kazançlı bir yatırımla birlikte geniş ve ferah dairelerin, sosyal alan çözümlerinin, merkezi konumun ve birbirini gölgelemeyen mimari anlayışın da altı çiziliyor.


Narova 2. Etap'ın konforlu daireleri, hayatı kolaylaştıracak yerleşim planı ve İzmir’e ait sıcak semt yaşamını 24 saat güvenlikle birleştirerek mutlu bir gelecek planıyla hayata geçiriyor.



Geri Dön