19 / 04 / 2024

Narven Termal Kasaba Bolu projesi Ideal Standard'ı tercih etti!

Narven Termal Kasaba Bolu projesi Ideal Standard'ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba Bolu projesinin banyolarına çevreci, lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.



Ideal Standard, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’ nin de en gözde turizm projelerinde yer almaya devam ediyor. Türkiye'deki birçok prestijli projede olduğu gibi Narven Termal Kasaba'nın da banyolarında, tasarım alternatiflerini geniş ürün yelpazesi ile sunan dünya devi Ideal Standard tercih edildi.


450 bin m2'lik alanda inşa edilen projenin 50 bin m2'si sağlık ve sosyal tesislere ayrılmış olup, Sağlık Turizmi, Kongre - Seminer ve Kültür Turizmine yönelik birçok yapıyı bünyesinde bulunduruyor. Sektörün önemli projesi olan Narven Bolu 3 etapta tamamlanarak, 1.250 daire, 150 residence, 230 otel odası ve toplam 7.200 yatak kapasitesine sahip olacak.


Doğanın kalbinde, doğa ile uyum içinde tasarlanan projenin konseptine uygun olarak Ideal Standard’ın çevreci ve tasarruf sağlayan tasarımları seçildi. Modern tasarımı, yalın ve geometrik hatlarıyla dikkat çeken ve Bluestart teknolojisi ile su ve enerji tasarrufu sağlayarak, doğal kaynakları koruyan Ceraplan III armatür serisi, asil ve sade çizgilere sahip Strada lavabolar ve banyolara zarafet katan Stream asma klozetler kullanıldı. Ayrıca projenin tüm ortak mekânlarında da Ideal Standard ürünleri yer alıyor.



Geri Dön