23 / 04 / 2024

Naskon Sapphire Termal 2015 yılında teslim edilecek!

Naskon Sapphire Termal 2015 yılında teslim edilecek!

Türkiye'nin otel konseptindeki en büyük devre mülk projelerinden Naskon Sapphire'in ilk etabının anahtar teslimi Nisan 2015'te yapılacak. Naslı Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı, projenin 4 etap halinde inşa edildiğini belirtti.



Türk ve Fransız mimarlarının Avrupa'nın gözde termal turizm merkezi Karlovy Vary'den esinlenerek projelendirdiği, uluslararası kalite ödülüne layık görülen Naskon Sapphire Resort&SPA Türkiye'nin otel konseptindeki en büyük devre mülk projelerinden biri olacak. Nisan 2015'te tamamlandığında Ankara'nın şirin ilçesi Ayaş'ı termal turizmin çekim merkezi haline getirecek projeyi hayata geçiren Naslı Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı, 200 milyon dolarlık yatırımın hedeflendiği Naskon Sapphire'nin 4 ayrı etap halinde inşa edildiğini belirtti.


30 bin devre mülk yapılıyor!


300 bin metrekarelik yeşillikler içindeki bir alanda yaklaşık 30 bin devre mülkten oluşan projenin büyüklere ''5 yıldızlı otel konforunda mini sağlık kenti'' küçüklere ise ''çocuk ülkesi'' vaat ettiğini söyleyen Türker Naslı, tüm etaplar tamamlandığında, projenin Avrupa'nın en büyük termal tatil köyü kompleksleri arasında yerini alacağına, Ayaş kaplıca bölgesinin de alternatif tatil ve sağlık turizminin tek adresi olacağına dikkat çekti.


2013'te kalite ödülü aldı!


Naslı şunları söyledi ''2013 Kasımı'nda Paris'te düzenlenen bir törenle World Quality Commitment tarafından kalite ödülüne layık görülen Naskon Sapphire, Naslı Grubu'nun 38 yıllık birikimlerinin sonucu ortaya çıkan, gurur duyduğumuz bir proje. Naskon Sapphire, Türk ve Fransız mimarlar tarafından, Büyük Önderimiz Atatürk'ünde bir süre tedavi gördüğü Avrupa'nın gözde termal turizm merkezi Karlovy Vary'den esinlenerek projelendirildi.''


Başkent 


Geri Dön