28 / 03 / 2024

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.



Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. Mobilyada kendini kanıtlamış önemli tasarımcıların hazırladığı ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor. Farklı modelleri ile dikkatleri üzerine çeken koleksiyonda, yaşama ve dekorasyona dair tüm detaylar yer alıyor.


33 yılı aşkın süredir evlere şıklık, zarafet ve lüksü sunan Fatih Kıral Mobilya, dünyanın en önemli mobilya markalarının da Türkiye’deki temsilcisi konumunda. 50’yi aşkın markayı aynı çatı altında müşterileri ile buluşturan Fatih Kıral Mobilya’da yenilikler ‘’ Natuzzi’’ ile devam ediyor. Cemiltopuzlu’da açılacak Natuzzi Mağazası’nda mobilyada uyum ve konfor yaşam alanları ile buluşacak.


Natuzzi’de Uyum


Mobilya ile insan arasındaki uyumdan esinlenerek hazırlanan yeni koleksiyon, önemli tasarımcıların imzasını taşıyor. Maurizio Manzoni & Roberto Tapinassi by stüdyo Memo, Victor Vasiley, Claudio Bellini, Mauro Lipparini, Bernhardt & Vella gibi isimlerden oluşan tasarım ekibi doğal deri kumaşın yanısıra, konforda şaşırtıcı sonuçlar sunan yenilikçi malzemeleri, en yeni kaplamalarla geliştiriyor.


‘’Herman Kanepe’’ Yılın Yıldızı


Uyum üzerine hazırlanan yeni koleksiyonda yer alan ‘’Herman Kanepe‘’ dikkatleri üstüne çekiyor. Misafirperver kanepeler konfor, tasarım ve özel işçilik ile hazırlandı.


Yemek Odalarına Natuzzi Farkı


Victor Vasilev tasarından tasarlanan Leggero Koleksiyonu yemek alanlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Yemek masası, sandalya ve koltuk modellerinin yer aldığı koleksiyonda tarzını konuşturan mobilyalar yer alıyor.


Natuzzi Editions


Konfor ve uyumun yansıtıldığı ‘’Natuzzi Editions’’ mobilyada eşsiz deri kanepeler ve koltukların yer aldığı geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’de. Üretimi ve farklı tasarımları ile beğeniye sunulacak ‘’Natuzzi Editions’’ ile evinizin havasına hava katın.



www.fatihkiral.com


Geri Dön