24 / 04 / 2024

Nazenin Konakları ile Çengelköy'deki özlenen hayat yaşanacak!

Nazenin Konakları ile Çengelköy'deki özlenen hayat yaşanacak!

Çengelköy’de yaşamak istiyor herkes ama çoğu bölgesi koruma altında bulunan semtte kiralık ya da satılık emlak bulmak çok zor. Nazenin Konakları, tam da bu özlemi, bu isteği karşılayacak bir proje olarak tasarlandı.



Çengelköy…tarihi çınarlarıyla, eşsiz boğaz manzarasıyla, doğal ve tarihi dokusunu yüzyıllardır korumayı başarmış, efsanelere, hikayelere konu olmuş İstanbul’un en çok yaşanması arzu edilen semtlerinin başında geliyor. Çengelköy’de yaşamak istiyor herkes ama çoğu bölgesi koruma altında bulunan semtte kiralık ya da satılık emlak bulmak çok zor.


Nazenin Konakları, tam da bu özlemi, bu isteği karşılayacak bir proje olarak tasarlandı. Çengelköy’e hakim noktada inşasına başlanan proje, bölgenin dokusunu doyasıyla hissedebileceğiniz, geleneksel çizgileriyle ön plana çıkan, sosyal imkanlarıyla şehir hayatının her anını zevke dönüştürmeyi vadediyor.


Boğaz hattının hemen üzerinde Bahçelievler Mahallesi’nde tamamlanacak olan Nazenin Konakları, 12 bin metrekare alan üzerinde projelendirildi ve 9 blok, 76 daire ve 14 mağazadan oluşuyor. Nazenin Konakları’nda bahçe dubleksinden çatı dubleksine kadar 3+1 ile 5,5+2 arasında değişen daire seçenekleri her aileye hitap ediyor. Ayrıca özel dizayn iç dekorasyon ürünlerinden, ankastre beyaz eşyaya kadar her türlü iç detay düşünüldü.


Nazenin Konakları’nda Ön Plana Çıkan Özellikler;

Kadın ve erkekler için 2 ayrı sosyal tesis

Kadın ve erkekler için özel kapalı yüzme havuzları

Kadın ve erkeklere özel fitness center

Sauna, Türk hamamı, buhar odası, masaj odası

Squash, masa tenisi, bilardo

Amfi tiyatro

Paten alanları

Yürüyüş, bisiklet parkurları

Kapalı devre kamera sistemi

Kapalı otopark(her daireye 2 araçlık otopark ve misafir otoparkı)

Çocuklar için parti ve oyun alanı ve özel tasarlanmış peyzaj alanları bulunuyor.

Her daireye 5m2’lik depo alanları


NAZENİN KONAKLARI Projesi; Nanda Yapı, Ergonomi Mimarlık ve Pehlivanoğulları işbirliğiyle gerçekleştirilmektedir.


Adres: Bahçelievler Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:45 Çengelköy/Üsküdar


Web: www.nazeninkonaklari.com.tr

Tel: 444 9 483



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Nazenin Konakları, Boğaz hattının hemen üzerinde Bahçelievler Mahallesi’nde yer alıyor.


İstanbul'un en eski semtlerinden Çengelköy'de 12 bin metrekare alan üzerine kurulan Nazenin Konakları yeni sahiplerini bekliyor.


Boğaz hattının hemen üzerinde Bahçelievler Mahallesi’nde yer alan Nazenin Konakları, Nanda Yapı, Ergonomi Mimarlık ve Pehlivanoğulları işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. 9 blok, 76 daire ve 14 mağazadan oluşan projede, bahçe dubleksinden çatı dubleksine kadar 3+1 ile 5,5+2 arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor. 


Nanda Yapı, Ergonomi Mimarlık ve Pehlivanoğulları imzasını taşıyan Nazenin Konakları'nda kadın ve erkekler için ayrı olarak tasarlanmış kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu yer alıyor. Sosyal donatıların arasında sauna, hamam, masaj odası, çocuk kulübü, amfi tiyatro, paten alanları, yürüyüş, bisiklet parkurları, oyun alanları, 24 saat güvenlik, kapalı otopark ve mağazalar bulunuyor.


Dünya


Geri Dön