19 / 04 / 2024

Nazilli Belediyesi köy yollarını yeniliyor!

Nazilli Belediyesi köy yollarını yeniliyor!

Nazilli Belediyesi Hamzallı köyü girişinden köy merkezine kadar deforme olan yolu yeniledi. Alıcık, Hamzallı Köyü sakinlerine verdikleri sözü yerine getirdiklerini, köylerin de üst yapısında ekonomik ve kalıcı yol çalışmaları yaptıklarını söyledi...




Nazilli Belediyesi Hamzallı köyü girişinden köy merkezine kadar deforme olan yolu yeniledi. Alıcık, Hamzallı Köyü sakinlerine verdikleri sözü yerine getirdiklerini, köylerin de üst yapısında ekonomik ve kalıcı yol çalışmaları yaptıklarını söyledi.


Köyün girişinden itibaren köy merkezine kadar olan yaklaşık 8 metre genişliğinde ve 750 metre uzunluğundaki yolun eskiyen asfaltı kazınarak 6 bin metrekarelik kilitli beton parke taşı ile kaplandı. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 1 haftalık yoğun bir çalışma ile yapımı tamamlanan yol halkın hizmetine açıldı. Ana yolun yanı sıra köyün ara sokaklarında da kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları yapıldı. Hamzallı köyünde yol yapımından yaklaşık 1 ay öncesinde, yine Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Köyün içerisinden geçen yol kenarlarındaki pis su arıkları da 20’lik, 30’luk ve 40’lık PVC korige borularla yerin altına alınmıştı. Toplamda 830 metrelik boru döşemesi ile köy halkı pis koku ve zararlı haşeratlardan kurtarıldığı gibi olası kazalar da önlenmiş oldu.


‘SÖZÜMÜZÜ TUTTUK’


Hamzallı köyü yolunun eskiyen ve deforme olan asfaltının kazıma işleminden hemen sonra dolgu ve parke taşı kaplama işlerini 1 haftalık gibi kısa bir süreçte tamamlayarak köy halkının hizmetine sunulduğunu belirtti. Haluk Alıcık, köylerin de üst yapısında ekonomik ve kalıcı yol çalışmaları yaptıklarını söyleyerek, Hamzallı Köyü sakinlerine verdikleri sözü de yerine getirdiklerini ifade etti. Haluk Alıcık, “Köyümüzün pis su arkları ve yağmur suyu şebeke çalışmalarını başlattığımız dönemde Hamzallı Köyü sakinleri köy girişinden merkeze kadar asfaltı deforme olmuş yolları için de çözüm istemişlerdi. Bu çalışmalar sırasında köy sakinlerine en kısa süreçte yolun yapılması sözünü vermiştim. İşte görüldüğü gibi sözümüzü tuttuk ve en kısa süreçte yolu hizmetlerine sunduk. Hayırlı olsun” dedi.


Aydın Denge


Geri Dön