26 / 04 / 2024

Nazilli İsabeyli'de imara uygun yollar açılıyor!

Nazilli İsabeyli'de imara uygun yollar açılıyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli mahallesinde imar planına uygun olarak yeni yol açma ve alt yapı oluşturma çalışmalarına devam ediyor.



Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önce imar planına uygun olarak açılan 1200.1202.1204, 1206 ve 10. cadde ile bağlantıları gerçekleştirilecek olan Mehmet Akif Ersoy Caddesinin açılması için çalışmalarını başlattı. 240 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde açılacak olan yolda çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önceden stabilize edilmiş yolun bordürleri döşeniyor. Yolun gerekli altyapı sisteminin de oluşturulması işlemlerinden sonra Mehmet Akif Ersoy Caddesinin kilitli beton parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirilecek. Atatürk Caddesine Paralel konumda bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesinin açılması ile çevre sokakların iki cadde arasındaki bağlantıları gerçekleştirilmiş olacak.


Nazilli Belediyesinin İsabeyli Mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu yol açma ve parke taşı kaplama çalışmaları ile İsabeyli mahallesinin İmar ve Şehircilik açısından planlı ve modern bir şekilde yapılandığını ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla önceden bu sokaklarda evleri olan vatandaşlarımız da toz ve çamur derdinden kurtuldu. Yolların daha sağlıklı olması ile trafik akışı da daha sağlıklı gerçekleşecek” dedi.


Aydın Hedef Gazetesi


Haber Aydın Ses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha öııce imar planına uygun olarak açılan 1200, 1202, 1204, 1206 ve 10. cadde ile bağlantıları gerçekleştirilecek olan Mehmet Akif Ersoy Caddesinin açılması için çalışmalarını başlattı. 240 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde açılacak olan yolda çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önceden stabilize edilmiş yolun bordiirleri döşeniyor. Yolun gerekli altyapı sisteminin de oluşturulması işlemlerinden sonra Mehmet Akif Ersoy Caddesinin kilitli beton parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirilecek. Atatürk Caddesine Paralel konumda bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesinin açılması ile çevre sokakların iki cadde arasındaki bağlantıları gerçekleştirilmiş olacak. 


Aydın Ses Gazetesi


Geri Dön