23 / 04 / 2024

Nazilli'de Emlak Sarayı açıldı!

Nazilli'de Emlak Sarayı açıldı!

Nazilli'de 7 yıldır emlak işiyle uğraşan Yusuf Kutlu, Emlak Sarayı adında yeni emlak ofisiyle hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesi Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla kesildi.



Nazilli Yıldıztepe mahallesinde 81 sokakta Migros Jet'in yan tarafında, yenilikçi ve insan odaklı anlayışıyla Emlak Sarayı görkemli bir açılış töreniyle açıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla yapılan açılış törenine işyeri sahibi Yusuf Kutlu ve ailesi, emlakçılar ve yakınları katıldı. Kurdele kesiminde açılış duası yapıldı. 


YENİ HEDEFLER YENİ PROJELER 

Emlak sektöründe 7 yıllık deneyime sahip olan Yusuf Kutlu, son iki yıldır da inşaat sektöründe ki yenilikçi ve farklı anlayışıyla emlak ve inşaat sektöründe en iyi hizmeti verecekleri ifade etti. Kutlu, "7 yıldan bu yana emlak sektörünün içindeyim. Son iki yıldır da inşaat piyasasına girdik, inşaat yapmaya başladık. Bu güne kadar bir emlak firmasında 2 ortak yaptık. Simdi de bugünkü açılışla piyasanın 

hareketlenmesi ve kendi inşaatlarımızın yoğunluğundan dolayı kendi işimi açmaya karar verdim. Son 15 gündür de bu ofisi bu hale getirdik. Bugün Başkan Haluk Alıcık ve davetlilerimizin katılımıyla güzel bir açılış yaptık. Bundan sonrası içinde yeni hedefler, yeni projelerle hizmet etmeye çalışacağız. Kaldığımız yerden yepyeni enerjilerle devam edeceğiz. Aynı zamanda inşaatlarımıza da devam ediyoruz. Belediye konutlarının yanında 10 daire, Aydoğdu mahallesinde 33 daire ve Sümer'de 70 dairelik projelerimizle halkımızın hizmetinde olacağız." 


"YENİLİKLERİ VE FARKI BİZDE GÖRÜN" 

Hedeflerimiz büyük diyen Emlak Sarayı sahibi Yusuf Kutlu, "Bizim amacımızı markamızı kurumsal yapmaktır. Projelerimizi daha da büyütmek, Nazilli'ye yeni projelerle hem görsel hem işçilik olarak yeni konutları yapmak için çalışacağız. Emlak piyasayı yeniliğe aç bir sektör. Yenilikleri takip ediyoruz. Yenildikleri ve farkı bizde görün.



Adalet (Aydın)


Geri Dön