29 / 03 / 2024

Nazilli'de müteahhit sayısı hızla artıyor!

Nazilli'de müteahhit sayısı hızla artıyor!

Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, bölgede yaşanan müteahhitlik sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yüzügüler, müteahhit sayısının kriz denilecek noktaya geldiğini açıkladı'dedi.



Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, bölgede hızla artan müteahhit sayısının kriz denilecek noktaya geldiğini açıkladı..


İş adamı Gürdal Yüzügüler, müteahhitlerin sayısı her geçen gün arttığını belirtti. Yüzügüler, vatandaşların güvenilirlik konusunda büyük sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.


Yüzügüker,  “Arsa sahiplerinin seçici olması gerekir. Müteahhit olarak kendisine gelen bir kişinin söz verdiği şekilde taahhütte uygun, protokole uygun şekilde, zamanında yapacağına emin olması gerekiyor. İkincisi Müteahhitlerin ev sattıkları kişilere ve arsa sahiplerine karşı sorumluluklarını yerine getirmesi gerekir” şeklinde konuştu.


Vatandaşların daire alırken ikileme düştüğünü ve noksan imal edilen alanlar nedeniyle bir takım sıkıntılar çektiğini açıkladı. Yüzügüler, “Alışverişlerini Nazilli’deki inşaat malzemesi satan yerlerden yapsınlar. İzmir’den Denizli’den 1 -2 lira fiyat teklifi alıyor ama bizim buradaki esnaf arkadaşımız kazanırsa o para Nazilli’de kalır Nazilli kazanır. Büyük şehirleri tercih ettiklerinde o para direkt şehir dışına çıkıyor” dedi.



Sabah


Geri Dön