20 / 04 / 2024

Ncadde Agora'da 24 ay faizsiz taksit seçeneği!

Ncadde Agora'da 24 ay faizsiz taksit seçeneği!

Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. Projede 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.



Hayata geçirdiği her projesinde alıcısına yüzde 80 ila yüzde 100 arasında bir kazanç sağlayan Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Residence konseptindeki projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet residence daire bulunuyor. Ncadde Agora’da yer alan dairelerin fiyatı 205 bin liradan başlıyor.


Esenyurt’un imajına katkı sağlayan projelerine Ncadde Agora ile bir yenisini daha ekleyen Özyurtlar İnşaat, projeden daire sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamayı da unutmadı. Alıcısına bir yılda en az yüzde 60 kar elde ettirmesi öngörülen Ncadde Agora’da 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.


144 adet residence


Ncadde Agora ile ofis yaşamını keyfe dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Kalıplaşmış iş merkezi kavramını tamamen değiştirip, insanların çalışırken dinlenebileceği yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyoruz. İçerisinde restoranlar ve seçkin mağazaların da bulunacağı residence konseptinde inşa ettiğimiz projemiz özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Gördüğümüz ilgi sayesinde Ncadde Agora’nın yarısını iki ay gibi kısa bir sürede sattık” dedi. Esenyurt’un en işlek caddesinde modern mimari ile tasarlanan Ncadde Agora’nın 24 bin 500 metrekare alanda inşa edildiğini ifade eden Özyurt,  “500 metrekarelik geniş bir lobiye sahip projenin caddeye bakan cephesinde 13 adet farklı büyüklükte dükkan, üst katlarda ise üç farklı tipte 144 adet residence daire yer alıyor. İki adet 2 bin 500 metrekare büyüklüğünde lojistik deponun bulunduğu projemizde kapalı otopark, depo ve teknik alanların yanı sıra spor salonu, vale park, house-keeping ve resepsiyon hizmeti de Ncadde Agora sakinlerine sunuluyor” diye konuştu.


Tamer Özyurt’un verdiği bilgiye göre Ncadde Agora, Esenyurt’un en işlek caddesi Doğan Araslı üzerinde yer alıyor. Metrobüse 5 dakika uzaklıkta konumlanan proje Atatürk Havalimanı’na ise sadece 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Vatan


Geri Dön