29 / 03 / 2024

Ncadde ödeme planı!

Ncadde ödeme planı!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Cadde

Ncadde ödeme planı'na göre konut alıcılarına firma bünyesinde ödeme avantajı sunuluyor. Ncadde projesinin fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Projedeki bu fiyat 1 oda 1 salon daireler için geçerli...





Özyurtlar İnşaat'ın girişimi ile yükselen Ncadde projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakası-Esenyurt bölgesinde, Doğan Araslı Caddesi üzerinde yer alıyor. 1 oda 1 salon home ofis konut tiplerinin bulunduğu Ncadde 'de satışlar devam ediyor. 


Ncadde ödeme planı!



Ncadde projesinin daireleri 70 metrekare ve  75 metrekare alan büyüklüğüne sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda. 16 katlı tek bloktan oluşan Ncadde ödeme planı 'na göre projedeki fiyatlar şöyle: 


Ncadde projesindeki 70 metrekare alana sahip 1 oda 1 salon daireler 149 bin liradan, 75 metrekare alana sahip 1 oda 1 salon daireler 159 bin liradan satışa sunuldu. Toplam 7 bin metrekare arazi alanına yayılan Ncadde ödeme planı 'nın detayları şöyle: 


Ncadde ödeme planı: 


Ncadde ödeme planı 'na göre daire için  minimum 30 peşinat ödeniyor, kalan yüzde 70'lik tutar için  banka kredisi ya da firma bünyesinde vade yapılabiliyor.



Ncadde ödeme planı!


 İçerisinde 112 adet home ofisin bulunduğu Ncadde ödeme planı 'nı 444 4 027 numaralı satış ofisi telefonundan öğrenebilirsiniz. 


24 ay sonra teslim edilecek olan Ncadde 'de Fin hamamı, fitness merkezi, sauna, dinlenme alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com         

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön