20 / 04 / 2024

Ncity Esenyurt projesinden 790 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Ncity Esenyurt projesinden 790 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N City

Özyurtlar İnşaat, Ncity Esenyurt’tan ev almak isteyenler için “49 bin lira peşin 1+1 daire senin” adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanyadan yararlanıp Ncity Esenyurt’tan 109 bin liraya 1+1 daire alanlar sadece 49 bin lira peşinat verecek...




Özyurtlar İnşaat, Ncity Esenyurt’tan ev almak isteyenler için “49 bin lira peşin 1+1 daire senin” adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanyadan yararlanıp Ncity Esenyurt’tan 109 bin liraya 1+1 daire alanlar sadece 49 bin lira peşinat verecek. Borcun geri kalan kısmı için 120 ay vadeli kredi kullananlar ev tesliminden itibaren aylık 790 lira taksit ödeyecek


 


İnşaat sektöründe 23 yıldır güven inşa eden Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta yükselen projesi Ncity Esenyurt’tan ev sahibi olmak isteyenler için çok farklı bir kampanya düzenledi. Bugüne kadar 7 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat’ın Ncity Esenyurt için düzenlediği kampanya “49 bin lira peşin 1+1 daire senin” adını taşıyor. Kampanyadan yararlanıp Ncity Esenyurt’tan 109 bin liraya 1+1 daire alanlar sadece 49 bin lira ödüyor. 18 ay boyunca herhangi bir ödeme yapmayan konut sahibi borcun kalan kısmı için anlaşmalı bankalardan 60 bin lira kredi kullanıyor. Ancak kredi ödemelerine de ev tesliminde başlanıyor. 120 ay vadeli kredi kullananlar aylık 790 lira taksitle Ncity Esenyurt’tan ev sahibi oluyor. 


 Ncity Esenyurt projesinden 790 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı!


Kira öder gibi borcunuzu ödeyin!


Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Ncity Esenyurt’tan yatırım amaçlı daire alanlar kira gelirleriyle rahatlıkla kredi borçlarını kapatabilirler. Oturma amaçlı alanlar da kira öder gibi borçlarını ödeyebilirler. Yani konut alıcısı her durumda çok karlı” dedi.  Tamer Özyurt’un verdiği bilgiye göre Ncity Esenyurt’ta 65 metrekare 1+1 daireler 109 bin liradan, 85 metrekare 2+1 dairelerse 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Tüm konutların yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığı Ncity Esenyurt, 15 katlı dört bloktan ve 448 daireden oluşuyor. 

İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan Ncity Esenyurt, sosyal donatılarıyla fark yaratıyor. Projede özel yürüyüş parkuru, oturma alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, basketbol ve futbol sahasının yanı sıra içinde spor kulübünün bulunduğu sosyal tesis yer alıyor.


İstanbul Üniversitesi’ne 5 km uzaklıkta


NCity Esenyurt,  Kiptaş 4. Etap ile  Kiptaş  5. Etap’ın yanında bulunan 15 dönümlük arazide inşa ediliyor. Proje, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 km, Atatürk Havalimanı’na 14 km, Esenyurt Belediyesi’ne 5 km, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 km, Torium Avm’ye 7 km, Avcılar metrobüs durağına ise 5 km uzaklıkta yer alıyor.


Not: Bu arada N City satış ofisi Bayramın ilk günü hariç diğer günler 10:00 ile 20:00 saatleri arasında açık olacaktır.


Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.ncityesenyurt.net


projeye sor



Geri Dön