29 / 03 / 2024

Ndesign Mobilya, Milano Mobilya Fuarı İsaloni’de sergilendi!

Ndesign Mobilya, Milano Mobilya Fuarı İsaloni’de sergilendi!

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Ndesing, 2015 için hazırladığı yeni koleksiyonuyla İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleşen Salone Int. Del Mobile Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı.



Türkiye’den çok az sayıda katılımcının yer aldığı fuarda, Ndesign’ın ürünlerinin yanı sıra stand tasarımı da ziyaretçilerin beğenisini topladı. Loft fikrinden yola çıkılarak tasarlanan fuar standında 2015 koleksiyonundan köşe koltuk, berjer, puf ve %100 masif ağaçtan üretilmiş masa ve sehpa takımları ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.


200 m2’lik alanda dünyanın dört bir yanından gelen fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulan ürünlerin stand tasarımı ünlü tasarımcı Ricardo Giovanetti'ye ait.


NdesigN Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sn. Ahmet Güleç mobilya ve tasarımın merkezi olarak kabul edilen İtalya' da Türk Mobilyasına duyulan ilgiden oldukça memnun olduklarını ve bu fuarda daha fazla Türk Mobilya firmasının yer almasından büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.



Geri Dön