23 / 04 / 2024

Necati Şahin: Bursa'da ulaşım ucuzlayacak!

Necati Şahin: Bursa'da ulaşım ucuzlayacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, toplu ulaşımda yapacakları ' Geliş sizden, dönüş bizden ' kampanyası ile Bursalıları uygun fiyata istedikleri yere ulaştıracaklarını söyledi.



Bursa Karacabeyliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Aydın Koca ve dernek üyeleri ile görüşen Necati Şahin, Büyükşehir kanunu ile ilk kez il sınırları içinde yaşayan tüm seçmenlerin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de oy kullanacağı bir seçim yapılacağını belirtti. 


Artık Büyükşehir'in Altıparmak'taki vatandaş ile Karacabey 'in bir köyündeki vatandaşa da hizmet götüreceğinin altını çizen Şahin; bu yönüyle seçimlerin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 

Şu anda yapılan çalışmalardan vatandaşların memnun olmadığını ifade eden Şahin, 30 Mart'tan sonra herkesin memnun olacağı yönetim anlayışıyla hizmet vereceklerini ifade etti. Göreve gelince ilk hedeflerinin ulaşım ve su fiyatları olduğunu belirten Şahin, "Bursa'da büyük yanlışlıklar yapılıyor. Biz vatandaşa hizmet etmek için geliyoruz. Ulaşımdan suya, kaçak yapıdan kentsel dönüşüme Bursa'nın kanayan yaralarına parmak basacağız. 

Artık Bursa'daki vatandaşlarımızın üzerüıden bu kadar para kazanıldığı yeter" dedi. 


12 YAŞA KADAR VE 65 YAŞ ÜSTÜ ÜCRETSİZ 


Belediyelerin bazı temel kamu hizmetlerinde kar amacı giidülemeyeceğini belirten Şahin, "Kamu hizmeti olan ve Bursalıların yaka silktiği ulaşımda artık dur demenin vakti geldi. İnşallah 30 Mart itibarıyla 12 yaşma kadar ve 65 yaşın üzerindeki vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyacağız. 'Geliş sizden dönüş bizden kampanyası ile de bir 'ilk'e imza atmayı hedefliyoruz. Artık Bursa- ifade eden Şahin, ancak siyaseti bir lıların yüzü gülecek" diye konuştu. meslek haline getirmemenin de çok Siyasi partilerin demokrasinin en önemli olduğunu vurguladı. CHP'nin önemli unsurlarından biri olduğunu kendisini aday göstermesiyle Bursa1 ya olan manevi sorumluluğunu yerine getirme fırsatı olduğunu belirten Necati Şahin, Bursalıların göstereceği teveccühe layık olacaklarını dile getirdi. 


A Gazete


Geri Dön