29 / 03 / 2024

Necip Kalkan: 23 mahallede yerinde kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz!

Necip Kalkan: 23 mahallede yerinde kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz!

Ak Parti Karabaglar Belediye Başkan adayı Aşık Veysel Mahallesinde yer alan mobilya sektörüne kentsel dönüşüm kapsamında özel projelerimiz olacak. 23 mahalle de yerinde kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz dedi...



KARABAĞLAR ilgili proje ve hedeflerini hukukçular ile paylaşan Ak Parti Karabaglar belediye Başkan adayı Necip Kalkan, 99 proje ile İzmir'in en modern ve çağdaş ilçesinin temellerini atacaklarını açıkladı. Karabağlar'm her türlü sosyal imkanlardan yoksun olduğunu dile getiren Necip Kalkan, "Yüzölçümü bin km2 olan ve 110 bin hanenin bulunduğu ilçe de gençlik merkezi yok, spor merkezleri yok, Sinema yok, Sosyal donatı alanları yok. Bir tek otoparkı yok. Çarpık yapılaşma çok. Meydanı olmayan tek ilçe. Burada iki ayrı Karabağlar var" diye konuştu. 


Kentsel dönüşüm projesi 


Çalıkuşu, General Asım Gündüz mahallesinden geçen ve Buca'ya kadar giden metro hattı yapılacağını ve yine ilk kez tramvay yapılacağını aktaran Kalkan, şöyle devam etti: "Aşık Veysel Mahallesinde yer alan mobilya sektörüne kentsel dönüşüm kapsamında özel projelerimiz olacak. 23 mahalle de yerinde kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. 4-5 bin yeni konut inşa edeceğiz."



Star Ege 


Geri Dön