26 / 04 / 2024

Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda Seyşe İlgan Necipoğlu ve Meryem Necipoğlu imzasıyla kuruldu.




Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda Seyşe İlgan Necipoğlu ve Meryem Necipoğlu imzasıyla kuruldu. 


Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Aracılık hizmetleri etmemek kaydıyla, şirket ihtiyaçları için her türlü gayrimenkulü kiraya vermek ve kiralamak, 2-Gayrimenkullere, özellikle apartman ve iş hanlarına yöneticilik hizmeti vermek, 3-Web ve internet üzerinden bilgisayar ortamında çalışan online gayrimenkul sitelerini tasarlayıp açarak bunları işletmek, bu vasıtayla işleteceği gayrimenkullerin tanıtımını yaparak bunları kiralama amacıyla online pazarlamak, 4-Kiraya vereceği gayrimenkullerin bakım ve onarımını yapmak ve yaptırmak kiralayacağı ve kiraya vereceği gayrimenkullerle ilgili her türlü eşyayı satın almak, 5-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunma ve sözleşmeler düzenlemek, pazarlamasını yapmak, 6-Şirket yukarıda gösterilen işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişebilmek istediği takdirde ortaklar kurulunca bu yolda karar aldıktan sonra şirket bu işleri de yapabilir, Ana sözleşme değişikliği niteliğinde olan bu kararın uygulanabilmesi için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izin alınması gerekir.



Necipoğlu Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Adres; Hüseyin Ağa Mah.İstiklal Cad. Sahne Sok.No:1 Kat.6/601 Beyoğlu 


Geri Dön