29 / 03 / 2024

Necmi Kadıoğlu: Dönüşümle yeni bir şehir yapılandırdık!

Necmi Kadıoğlu: Dönüşümle yeni bir şehir yapılandırdık!

Esenyurt Sultaniye Mahallesi Turgut Reis Konutları sakinleri tarafından hazırlanan çay sohbetine Katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Biz kentsel dönüşüm ile yeni bir şehir yapılanması gerçekleştirdik" dedi.



Esenyurt Sultaniye Mahallesi Turgut Reis Konutları sakinleri tarafından hazırlanan çay sohbetine Katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Bu ülkede bizim görevimiz barışı ve kardeşliği inşa etmektir” dedi.


Programı organize eden Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Fatih Taşdemir açılış konuşması yaparak “ 1 Kasım’da ülkemize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Mahalle sakinlerimizin duyarlılığını biliyoruz. Sizlerin desteği ile inşallah Türkiye yine aynı dinamiğine kavuşacaktır” dedi.


“Bu ülkede barışı ve kardeşliği inşa etmek istiyoruz”

Taşdemir ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, dışarıdan yapılan müdahaleler ile milleti karıştırma çabaları olduğunu vurguladı. Başkan Kadıoğlu, “ İlçemize çok fazla göç alıyoruz. Çünkü yeni ve dayanıklı konutların inşa edilmesi ile İstanbul’un eski semtlerinden Esenyurt tercih ediliyor. Biz kentsel dönüşüm ile yeni bir şehir yapılanması gerçekleştirdik. Bununla birlikte ulaşım, sağlık, eğitim ve sosyal alanların ihtiyacını birlikte getiriyor. Ama çok şükür biz insana hizmet ruhu ile çalışarak bu ihtiyaçları karşılama noktasında çaba sarf ediyoruz. Bugünlerde gerçek anlamda sıkıntılı günler geçiriyor. Bu coğrafyanın insanları dışardan kontrol edilmek suretiyle birbirine düşman haline getiriliyor. Yani dışardan yönetilen yasa dışı örgütlerin eylemleri ile bizlere etki ediyor ve olumsuz sonuçlar ortaya çıkarıyor. Sonrasında bunun sıkıntısını benim ülkemin çocukları yaşıyor. Fakat bizler 2002 yılından bu yana merkezi yönetim ve yerel yönetimde anlayışımız bu ülkede barışı ve kardeşliği inşa etmek üzerine olmuştur. Bundan sonrada bu topraklarda bin yıl birlikte barış içinde yaşayan insanlarımıza aynı birlik ve beraberlik içinde güçlü bir devlet ve gelişmiş bir Türkiye olması için hizmet ediyoruz” dedi.  



Geri Dön