26 / 04 / 2024

Necmi Kadıoğlu Kiptaş sakinlerini kahvaltıda ağırladı!

Necmi Kadıoğlu Kiptaş sakinlerini kahvaltıda ağırladı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçede düzenlediği ziyaretler ile örnek bir yönetim ve örnek idareci modeli gözler önüne seriyor. İncirtepe Kültür Merkezinde düzenlenen kahvaltı davetine Kiptaş 4'ncü ve 5' nci site sakinleriyle buluştu...



Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçede düzenlediği ziyaretler ile örnek bir yönetim ve örnek idareci modeli gözler önüne seriyor. Başkan Kadıoğlu, yerinde ziyaretlerin yanı sıra düzenlediği davetler ile vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. 


İncirtepe Kültür Merkezinde düzenlenen kahvaltı davetine  Kiptaş  4'ncü ve 5' nci etap yönetimi ve site sakinleri katıldı. Her fırsatta görüşme imkânı bulduklarını ve ilçenin değerine değer kattığını dile getiren Kiptaş sakinleri, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. 


Kadıoğlu, 'Kimsenin karşısında boynumuzu eğmeyiz' Başkan Kadıoğlu kahvaltı buradayım ve bizler kimsenin karşısında boynumuzu eğmeyiz. Ancak Allah'ın karşısında rükûa eğiliriz. Biz aynı sofranın, mahallenin ve aynı camiinin cemaatleriyiz. Bu sofrada olduğu gibi her mertebede bir ve beraber olmamızı rabbimden diliyorum" şeklinde bir konuşma yapan Kadıoğlu, yaklaşan yerel seçimlerde yine Esenyurt'a ve Esenyurtluya hizmet için aday olduğunu da dile getirdi. 


Önce Vatan Gazetesi 


Geri Dön