26 / 04 / 2024

Necmi Kadıoğlu'ndan Esenyurt'ta her semte kapalı pazar müjdesi!

Necmi Kadıoğlu'ndan Esenyurt'ta her semte kapalı pazar müjdesi!

Türkiye'ye model olacak çalışma için Akçaburgaz'da kapalı pazar çalışmalarını yerinde inceleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede ‘her semte kapalı pazar' pyapacaklarının müjdesini verdi



Akçaburgaz Mahallesi’nde yapımı süren kapalı pazar ve 10 dönüm alana kurulan Akçaburgaz Park ve Sosyal Tesisi’ni gezen Başkan Kadıoğlu, çalışmalar hakkında ekipten bilgi aldı.

Esenyurt’ta yaşamanın farklılıkları da beraberinde getirdiğini kaydeden Necmi Kadıoğlu “Esenyurt’ta diğer ilçelerden farklı projelerle hizmet etmeye devam ediyoruz.  Türkiye’nin hiçbir bölgesinde her mahallede kapalı pazar projesi yok. Vatandaşa belirli günlerde değil, haftanın her günü açık olacak olan bu pazarda ihtiyacı olan her şeyi bulabileceği gibi üst katında da restaurant ve kafeterya hizmeti ile dinleme fırsatı bulacak” dedi. Esenyurt Pazarcılar Derneği yöneticileri ile Akçaburgaz Kapalı Pazarı’nı gezen Necmi Kadıoğlu, pazarların koordinasyonunun belediye ve Pazarcılar Derneği ile koordineli olarak yürütüleceğini kaydetti. Kapalı Pazar’ın hemen karşısında yapımı süren parkı gezen Başkan Kadıoğlu “Akçaburgaz Mahallesi’nin Esenyurt’a dâhil olmasıyla birlikte hızla alt yapı çalışmalarını tamamladık. Artık Akçaburgaz Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız her türlü belediye hizmetine rahatlıkla ulaşabilecekler” diye konuştu.

Star

 


Geri Dön