26 / 04 / 2024

Nedim Yamalı: Bu dört yılda başkent atağa kalkacak!

 Nedim Yamalı: Bu dört yılda başkent atağa kalkacak!

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Ankaralıların duaları ve teşkilatların birliği ile başarı sağladıklarını söyledi. Yamalı "Başkentte daha önce başlanan projeleri bir an önce bitirip yeni projeler için kolları sıvayacağız.



Bu dört yılda başkent atağa kalkacak" dedi. Ankara'da oyları yüzde 41.4 oranından yüzde 49'lara kadar artırdıklarını belirten Yamalı, "7 Haziran'da 2011 genel seçimlerine göre bazı illerde çok düşük oylar almıştık. Bu ilçelerimizde yine büyük yükselişler oldu. Daha önce de üye kayıtlarımız fazla olmasına rağmen 7 Haziran'dan sonra diğer partilerden istifa edip bize katılan 25 bin kişi oldu" dedi. Yamalı, "Önümüzdeki 4 yıllık dönem  Ankara  tarihinin en önemli dönemlerinden olacak" dedi. 2016'nın Ankara'da ekonomik iyileşmelerin olduğu bir yıl olacağını ifade eden Yamalı, "Ankara AK Parti döneminde yapılan yatırımlarla çağ atladı. Esenboğa'da uluslararası uçuşlar başladı. Başkent bölünmüş yollarla kuşatıldı. 7 bin yataklı şehir hastaneleri ile başkent yabancı hastaların merkezi olacak. Ankara metro ağları ile örülecek. Aynı zamanda hızlı trenin merkezi de başkent oldu. Ankara'nın yeni üniversitelere de hazır olması gerekiyor. Taşra ilçelerimiz tarım alanında Türkiye'nin tarım ambarı olacak" diye konuştu. 


Ankara'ya hizmet boynumuzun borcu


Tüm millete ve Ankaralılara en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Seçimin olgunluk içinde geçmesi çok önemli. Bu Türkiye'nin ne kadar olgunlaştığını bizlere göstermiştir. Kazanan demokrasi ve milletimiz olmuştur. Kaybeden ise terör örgütleri, bir kısım medya ve bir kısım sermaye grupları olmuştur. Türkiye'yi değerlendirecek olan iç ve dış gruplar seçmenin bu mesajını iyi okumalıdır. 


Başkentin önünde dört altın yıl var


Kazanan milletimizdir, kazanan demokrasimizdir, kazanan Cumhuriyetimizdir ve kazanan Ankara'mızdır. Milletimiz istikrar dedi. 1 Kasım'da aziz ve kadirşinas milletimiz tarih yazdı. Sandıkta demokrasi zaferine imza atan milletimizi kutluyorum. Zafer milletimizindir. Ankara'daki hizmetler artarak devam edecek. Önümüzde 4 altın yılımız var. 2023 hedeflerine koşar adım gideceğiz. Ankara'yı örnek başkent yapacağız. 


Elhamdulillah demeyi 1 Kasım'da başardık


7 Haziran seçimlerini değerlendirirken parti içinde ne yapmalıyız sorusuna cevap aradık ve vaatlerimizi buna göre belirledik. Listelerimizi halkın teveccühü doğrultusunda revize ettik. 2001'de 'haydi bismillah' diyerek yola çıktık. 7 Haziran'da 'olanda hayır vardır' dedik. 1 Kasım'da da 'elhamdülillah' demeyi başardık. Milletimiz ve dünya mazlumlarını memnun eden atılımlar içinde olacağız. 


'Garagız' Ankaralılara layık olmaya çalışacak


Bu seçim tüm mağdur ve mazlum coğrafyalara umut oldu. Milletimizin iradesiyle tarih yazdığı 1 Kasım'da Türkiye kazanmıştır; milletimiz kazanmıştır. Nisan ayından bu yana geçen kısa süre içerisinde beni bağrına basarak Ankara'nın 'Gara Gızı' diyen hemşerilerimizin güvenine layık olmak ve Türkiye'nin kalbi başkentimizi daha çok geliştirmek için çok çalışacağız. Ankara'da gece gündüz çalışacağız. 


Halkımız güven ve istikrarı tercih etti


1 Kasım'da halk güven ve istikrarı tercih etti. Ankara'da bu önemli başarıyı göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Seçim kampanyası sürecinde, samimiyetle ve büyük bir özveriyle çalışan başta kadın kollarımız olmak üzere Ankara il yönetimimiz ve teşkilatımıza, güvenliğimizi sağlayan birimlerimize ve tabi ki seçmenlerimize gönülden teşekkür ederim. Bu büyük zafer hepimizin. 


Başkent demokrasiye inancını gösterdi


AK Parti'nin 13 yılda gerçekleştirdiği hizmetler bundan sonra da artarak devam edecek. Bana güvenen, oylarıyla şahsımı ve partimi destekleyen seçmenimize hizmet etmek benim en öncelikli görevimdir. Ankara'nın örnek bir başkent olması için elimden gelen bütün çabayı göstereceğim. Beni sevgiyle karşılayan, bağrına basan ve bana güvenerek destekleyen Ankaralılara teşekkür ediyorum. 


Sabah Ankara


Geri Dön