10 / 05 / 2024

Nef 163 Levent'te 252 bin TL! Yüzde 5 peşinatla!

Nef 163 Levent'te 252 bin TL! Yüzde 5 peşinatla!

Yüksek tavanları  ve Autoban'ın özgün mimarisiyle oluşturulan Nef 163 Levent Projesi, sıradışı yapısıyla şimdiden birçok ödüle aday görülüyor



Büyük kısmı 1+1 ve loftlardan oluşan proje Nef 163, genç profesyonellerin ödeyebilecekleri kira bedelleriyle oturacakları ana arterlere yakın bölgelerde yeni ve nitelikli binalar yaratma fikrinden doğdu. 

Nef 163, Levent Kanyon'a 950 metre mesafede ve bu seçim, kesinlikle bir tesadüf değil.

Yapılan araştırmalara göre sadece Taksim-Maslak hattına çalışan ve Flats serisinin hedef kitlesine giren 900.000 kişi var. Bu hedef kitlenin ihtiyaçları ve ödeyebilecekleri kira bedellerinden hareketle hazırlanan ödeme koşulları doğrultusunda projenin yatırımcılarına kötümser kira bedelleriyle bile 14-15 yılda kendini geri kazandıracağı öngörülüyor. Nef 163 henüz tasarım aşamasında olduğu dönemden itibaren düşünülen son kullanıcılar, yani kiracılar için getirilen birçok yenilik ve metrekare başına 1,50.TL'lik aidatlarıyla yatırımcılarına güven veriyor.

Henüz lansman fiyatlarıyla satışı devam eden projede daire fiyatları 252 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşin ile yatırımcılarına sunulan daireler özellikle bankacı ve finansçıların ilgisini çekiyor. 

Timur Grubu'nun genç neslinin yaratıcı bir fikri olan "foldhome" ise ezber bozuyor. Efektif yaşam sanatı olarak da adlandırılan sisteme göre siz 1+1 bir ev aldığınızda aslında 24 odalı bir eve ait bütün imkanlardan yararlanıyorsunuz. Kapalı basketbol sahası, sinema salonu, business room ve misafir odaları gibi alanlardan oluşan foldhome ünitelerinin ücretini ise sadece kullananlar kullandıkları kadar ödüyorlar. 

131 metre yükseliğe sahip Nef 163 Projesi'nin inşaatının 2012 Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor. Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Alman Altyapı Fonu DIK (Deutsch Infrastruktur Kapital) ile yaptıkları yatırım anlaşmasının temelinde mütevazi kâr marjlarını öngören yatırım stratejilerinin ve patentini aldıkları foldhome sisteminin yattığını belirtiyor.

Lansmanı NewYork Soho'da yapılan ve basında büyük yankı uyandıran proje için yapılan iç mekan tasarımları ise şu anda Soho'daki galerilerde sergileniyor. Tasarımcıların sürprizleriyle dolu Nef 163 Levent Projesi daha çok konuşulacağa benziyor. 

212 325 1111
www.nef.com.tr

Geri Dön