29 / 03 / 2024

Nef Ataköy 22'de 1+1 daireler 192 bin dolardan başlıyor!

Nef Ataköy 22'de 1+1 daireler 192 bin dolardan başlıyor!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Ataköy 22

Ataköy'e sınır, E5 cepheli, Kültür Üniversitesi ile komşu, Bakırköy İETT Garajı, gelecekte metro, metrobüs hattı transfer merkezine yakın konumda, Peker Grup'a ait arazide yeni bir proje yükseliyor.



Böylece bu hatta birbirinden farklı mimari duruşları ile farklı bir İstanbul yükseliyor. Peker Grup, Nef ortaklığında geliştirilen  Nef Ataköy 22  projesinin mimari danışmanlığını pek çok uluslararası ödülü bulunan dünyanın önde gelen, prestijli mimarlık firması HOK Washington DC, yapmış. 


KOMŞU PARSELLERLE PRESTİJLİ SİLUET ÇIKACAK 

Proje, arsayı ortadan yaran organik formada bir vadi çevresinde keskin hatları olmayan, akışkan altı bloktan oluşuyor. Bu bloklardan E5 cepheli olan ikisi ofis ve home ofis bloklar olarak ayrılmış. Orta vadi E5 ile üzerindeki metro durağı ile Dünya Ticaret Merkezi cephesindeki Yenibosna metro durağını bağlayan ve kentin yaya trafiğine açık çok katmanlı bir alışveriş ve etkinlik vadisi olarak kurgulanmış. 

Sağ ve sol komşu parsellerdeki markalı projeler de tamamlandığında bölge tamamen değişecek ve prestijli bir siluet ortaya çıkacak.


Geleneksel Nef projelerinden bildiğimiz Foldhome konsepti Nef Ataköy 22'de de kendini göstermekte. Ancak diğer projelerden farklı olarak, vadi konsepti içinde insanları projenin içine çeken alışveriş ve konser, sergi, eğlence, söyleşi mekânları için yapılmış ikonik tasarım ile proje diğer Nef projelerinden de oldukça farklı. 


Bloklarda 6. katlardan itibaren deniz manzarasına sahip dairelerin yanı sıra havalimanına hâkim, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile toplam 1360 daire bulunuyor. 1+1 dairelerin 192 bin dolardan başladığı projede, 3+1 daire tipinden sadece 3 adet kalmış. Nef Ataköy 22 projesinde en küçüğü 44 metrekareden başlayan daireler 4 +1 daire tiplerinde 231 metrekareye kadar çıkıyor. Alınan bilgilere göre projenin yüzde 93'ü satışa çıktığı ilk 5 ayda satılmış. 


Projedeki residence blokları birbirine bağlayan platformlarda folhome ve foldoffice birimler ve teraslarında da yüzme havuzları yer alıyor. Bloklarda tam kat pencere cephelerinin önünde cephe boyunca devam eden yatay bitki aksları projenin önemli öğelerinden biri olarak göze çarpıyor. 


Habertürk


projeye sor



Geri Dön