29 / 03 / 2024

Nef Ataköy'de satışlar bu ay başlıyor!

Nef Ataköy'de satışlar bu ay başlıyor!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Ataköy

Timur Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satışlara bu ay içerisinde başlamayı planlıyor. Ön talep sürecinin başladığı Nef Ataköy projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 300 dolardan başlıyor. İşte Nef Ataköy'ün görselleri ve projeden detaylar...




Nef Ataköy projesinde satışların bu ay içerisinde başlaması planlanıyor.  Timur Gayrimenkul  imzasını taşıyan Nef Ataköy projesinde ön talepler toplanıyor. Nef Ataköy projesinde rezidans, home ofis, ofis ve mağazalar yer alıyor.


Nef Ataköy de satışlar bu ay başlıyor!


Nef Ataköy projesi 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 1+1 dairelerin tasarlandığı Nef Ataköy projesinde daireler modüler birleştirilebilir sistemle 2+1 ve 3+1 daireler haline getirilebiliyor.


Nef Ataköy de satışlar bu ay başlıyor!


KDV'nin yüzde 1 olduğu Nef Ataköy projesinde tapu harcı ödemesi yok. Nef Ataköy projesinde rezidansların metrekaresi 3 bin 300 dolardan başlıyor. Nef Ataköy'de deniz manzaralı dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 600 dolardan başlangıç gösteriliyor.


Nef Ataköy de satışlar bu ay başlıyor!


5 blok olarak tasarlanan Nef Ataköy projesinde dairelerin alanları 44 metrekare ile 98 metrekare arasında değişiyor. Nef Ataköy projesi Yenibosna E-5 üzerinde Airport AVM ile Kültür Üniversitesi'nin yanında yer alıyor.


Nef Ataköy de satışlar bu ay başlıyor!


Tel : 444 9 633

Web: www.nef.com.tr/nefatakoytalep/default.aspx

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön